Стартував XXI Республіканський конкурс «Придністровська якість – 2023»

Конкурс проводить Торгово-промислова палата спільно з Міністерством економічного розвитку, Міністерством сільського господарства та природних ресурсів, державними адміністраціями міст і районів, державними службами.


Головною метою конкурсу є заохочення підприємств і організацій до покращення якості, забезпечення безпеки та підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції та послуг. Зусилля спрямовані на підтримку розвитку економіки та соціальної галузі Придністровської Молдавської Республіки.

До участі у змагальному заході запрошуються підприємства, організації різних форм власності та індивідуальні підприємці, які виробляють продукцію на території Придністровської Молдавської Республіки. Заявки на участь приймає Оргкомітет з 25 серпня до 20 жовтня 2023 року, переважно в електронному вигляді.

Особливістю конкурсу «Придністровська якість» є незалежна професійна оцінка якості товарів та послуг. Експертна комісія не проводить порівняльного аналізу між продуктами, а оцінює відповідність товарів встановленим стандартам. Отже, рівні шанси на успіх мають і підприємства з великим досвідом, і зовсім молоді.

Участь у конкурсі – чудова нагода представити себе і свою продукцію, дістати підтримку в галузі реклами та інформації від ЗМІ. Крім того, це реальний шанс оцінити якість і конкурентоспроможність власної продукції, одержати рекомендації від професійної експертної комісії.

Оргкомітет приймає заявки
на участь у конкурсі
з 25 серпня по 20 жовтня 2023 р.
у Google форматі:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczMctxJ4vBEAjTJQlk-2GL3NHgp2unFc-Vj4w73OSy9mI3

З умовами участі можна ознайомитися на сайті  https://tiraspol.ru/?p=1127
у розділі «Положение о конкурсе
«Приднестровское качество – 2023»,
«Перечень документов».

✓ Управління сприяння розвитку
підприємництва та взаємодії з членами ТПП.
Контактний телефон:
0 (533) 5-07-03 – Добровольська Ольга Михайлівна,
Делі Марина Григорівна.

✓ Управління реклами та маркетингу «КУМИР». Контактний телефон:
077806707 – Черник Діна Олександрівна.


Фото: www.facebook.com