Футбол у дитсадку

Вихованці дошкільних дитячих закладів м. Дубоссари взяли участь у соціальному проекті «Герої футболу».


У парку Енергетиків відбувся захід для дітей 5-7 років. Малюки змогли не лише самі пограти у футбол, а й зробили це разом з улюбленими героями з мультфільмів. До дітей завітали бабуся Шапокляк, кіт Леопольд, Зайчик, ведмедик Мишко, Вовк та головний герой проекту – Чебурашка.

Популярні герої мультфільмів разом із дошкільнятами проводили м’яч між конусами, забивали його в імпровізовані ворота, пасували одне одному та виконували ще багато інших трюків і вправ.

Учасники гри отримали солодкі подарунки, а також спеціальні футболки та рюкзачки з логотипом проекту «Герої футболу».

Головна мета акції – долучити дітей до активного та здорового способу життя, прищепити їм інтерес до фізичної культури та до занять спортом.

Додамо, що ця програма спортивних заходів стала одним із переможців конкурсу соціальних проектів на надання гранту Президента у 2023 році. Її ініціювала Федерація футболу Придністров’я.

Громадська організація передала Управлінню народної освіти Дубоссар різноманітний спортивний інвентар (футбольні м’ячі, манішки, конуси, фішки та інше спортивне приладдя). Все для того, щоб педагоги продовжили захоплювати дітей футболом уже в рідних дитячих садках.


Анастасія КАСИМ.

Фото: dubossary.ru