Спорт через астрологію

Пропонуємо інформацію про спорт з точки зору астрології. Упевнені: багато батьків замислюються, в який вид спорту віддати свою дитину. Тільки уявіть, наскільки ви полегшите їй життя, віддаючи в секцію, яка відповідатиме її характеру і темпераменту. До речі, може й дорослі роздумують, чим би зайнятися.

Останнім часом у ЗМІ приділяється багато уваги республіканським спортивним заходам, які вже стали однією зі складових у розвитку здорового придністровського суспільства.

Астрологи теж вирішили приєднатися й дати поради, який же вид спорту найкраще підходить для кожного знаку Зодіаку.

ОВНИ показують чудові результати у спорті. Їм добре підходять такі його види як футбол, баскетбол, хокей, волейбол. Не гірше вони справляються з силовими тренуваннями в боксі чи боротьбі.

Досить спокійним ТЕЛЬЦЯМ непогано було б зайнятися фігурним катанням і художньою гімнастикою. Їм показаний також велосипедний спорт.

БЛИЗНЮКАМ найбільше підходять «повітряні» види спорту й ті, де необхідні висока швидкість реакції та координація. Ідеальний варіант – фехтування, аеройога, теніс або волейбол. У велоспорті вони теж почуватимуться комфортно.

Вразливим РАКАМ необхідно, щоб фізична активність поєднувала в собі елементи мистецтва. Тож їх чекають у художній гімнастиці або фігурному катанні.

РАКИ йдуть життям досить упевнено, у них добре розвинена інтуїція й рішучість. Тому астрологи рекомендують їм спробувати себе у плаванні та стрибках у воду.

ЛЕВИ у спорті схожі на Овнів: їм підходить футбол, волейбол, хокей, художня гімнастика, фігурне катання.

ДIВИ – люди землі. Вони віддають перевагу спокійним видам спорту з терапевтичним ефектом, наприклад, синхронному плаванню. Шахи та йога – теж їхня стихія.

ТЕРЕЗИ тягнуться до гармонії, а тому бальні танці й фігурне катання в парі, теніс, стрибки з трампліна, баскетбол та волейбол – це ті заняття, в яких вони можуть себе проявити.

СКОРПIОНИ люблять підвищення рівня адреналіну, тому біг, велоспорт, авто- та мотоспорт –
їхні потенціальні спортивні заняття.

СТРIЛЬЦI полюбляють різні види перегонів: від звичайного бігу до автоперегонів. Їм показані стрільба з лука і стрільба стендова.

Завдяки цілеспрямованості КОЗЕРОГИ досягають усього, чого хочуть, а тому марафонський біг, велоспорт, скелелазіння, гірські лижі – саме для них.

Спорт може стати для ВОДОЛIЇВ чудовим хобі. Вони можуть проявити себе в бадмінтоні, біатлоні або в багатоборстві.

РИБИ віддають перевагу заняттям у фітнес-клубах і басейнах, але й легка атлетика їх може зацікавити.

Прислухайтеся до порад астрологів, а довіряти їм чи ні – вирішуйте самі.

Світлана ЗОЗУЛЯ

Фото: dzen.ru