Міжнародна регата «ЗОЛОТА ОСІНЬ»

У Тираспольській СДЮШОР веслування і стрільби завершилася 45-та міжнародна регата з веслування на байдарках і каное. Вона була присвячена 231-й річниці заснування Тирасполя.

Спортсмени змагалися в одиночках на 500 м і на довгі дистанції.

Держслужба зі спорту повідомляє, що на півкілометровому відрізку перемогли: Теодор Райлян (Бєльці), Лев Лунін (Дубоссари), Діна Островецькі (Кишинів), Іван Копачевський (Рибниця), Артем Газ (Григоріополь), Дар’я Макан (Тирасполь). Призерами регати стали й вихованців Училища олімпійського резерву (УОР).

Крім того, стало відомо, що до збірної Молдови увійшли четверо придністровських веслярів: Данило Вєтров – вихованець Тираспольської СДЮШОР, фіналіст чемпіонату Європи U23 в байдарці-одиночці, а також вихованці УОР, переможці Чемпіонату РМ, півфіналісти першості Європи U19 Ілля Дєдов, Всеволод Сурду і Дар’я Макан, яка виграла всі внутрішні старти сезону. Збірна запланувала цієї осені два збори: в Анталії та Тирасполі.

Бюро Федерації веслування на байдарках і каное РМ також затвердило склади молодіжної U23 і юніорської U19 збірних Молдови. До них увійшли 22 спортсмени, з яких 11 – із Придністров’я.

Роман ПЕТРИКIВ

Фото: novostipmr.com