Партнери у світі високих технологій

Де в Придністров’ї можна купити техніку останнього покоління, знайти необхідний девайс на будь-який бюджет і дістати найкращі гарантії ремонту та обслуговування на довгий термін? Ми знаємо відповідь. Це магазин «ТирАЭТ».


Нинішнього року фірма у двадцяте бере участь у конкурсі «Придністровська якість» і представляє на суд журі новинки. Системний блок «Ягуар» із процесором Intel G7400, оперативною пам’яттю DDR4 8GB, об’ємом SSD 250GB, об’ємом HDD 2TB, інтегрованим графічним адаптером моделі UDH Graphics 710.

За словами начальника відділу маркетингу Катерини Микитюк, така модель дозволяє ефективно виконувати офісні та навчальні завдання. Це доступна та надійна техніка, яка забезпечує високу продуктивність і стабільну роботу в стандартних умовах.

Унікальне поєднання потужності й ефективності робить системний блок «Ягуар» незамінним інструментом для виконання професійних завдань, забезпечує швидкий запуск програм та безперебійне функціонування під час виконання різних базових проектів. Нова модель відрізняється своєю універсальністю та надійністю, що робить її оптимальним вибором для офісного та домашнього використання, гарантуючи користувачеві впевненість та спокій у повсякденній експлуатації.

Наступна технічна мережа, яка привертає увагу покупців останнім часом, – це система відеоспостереження від китайських виробників. Саме про неї докладно розповів комісії менеджер систем безпеки Максим Плешка.

IP камери відеоспостереження «Hikvision» є передовим рішенням у царині забезпечення безпеки та контролю, дозволяють ефективно здійснювати стеження в різних просторах та забезпечувати широке охоплення для захисту об’єктів будь-якого масштабу. Максимальна роздільна здатність зображення, широкий кут огляду та надійний захист від зовнішніх впливів роблять їх засобом для контролю за безпекою в офісах, торгових центрах, складах та інших громадських і приватних місцях.

Система відеоспостереження від компанії Dahua також представлена в магазині «ТирАЭТ» і є конкурентом верхньої лінійки. Вона відрізняється високою продуктивністю та потужними функціональними можливостями. Цей бренд як приватний виробник забезпечує гнучкість і легкість передачі прав управління, що робить її мобільнішою порівняно з державним «Hikvision».

Нещодавно генеральний директор ЗАТ «ТирАЭТ» Яків Іосенкін та комерційний директор В’ячеслав Іосенкін відвідали виставку електроніки в китайському місті Гуанчжоу та виробництво «Dahua» в Китаї. Там великі виробники та лідери ринків показали, як збирають моделі відеоспостереження. Характерною рисою, яку відзначив Яків Маратович, стало те, що у величезному цеху збирання здебільшого працюють машини, а люди тільки регулюють, налаштовують автоматичні лінії.

«Останнім часом ми активно розширюємо асортимент продукції. Особливо це стосується побутової техніки. Нинішнього року в нас з’явилися в продажу мобільні телефони. Ми є авторизованими партнерами компанії Apple», – зазначив В’ячеслав Якович.

В цілому «ТирАЭТ» продовжує дивувати своїм багатим вибором девайсів останнього покоління, пропонуючи покупцям високу якість обслуговування. Постійною участю в престижному конкурсі «Придністровська якість» магазин підкреслює свою відповідність найвищим стандартам.

Фірма демонструє на своїх вітринах новітні технологічні пропозиції та оновлення і залишається затребуваною для всіх, хто шукає техніку останнього покоління, девайси на будь-який бюджет та кращі гарантії ремонту, обслуговування та супроводу техніки на тривалий термін.


Поліна РЕШЕТНИКОВА.

Фото автора.

На фото Максим Плешка.