За здоровий спосіб життя

Ліга спорту і туризму Hi-Trail нещодавно виступила організатором цікавого спортивного заходу «Чобруцький півмарафон – 2023», присвяченого Дню міліції. Подія відбулася у відомому парку імені Дмитра Родіна.


Цього разу на дистанціях 500 м, 3 км, 10 км, 21 км змагалися понад 100 осіб – любителів та професіоналів з міст і районів Придністров’я та Молдови.

Ініціатор спортивного свята Ігор Боагій повідомив, що змагання в Чобручах стали заключними в насиченому календарі заходів 2023 року, проведених під егідою Hi-Trail. «Біг – один із найпопулярніших видів спорту в усьому світі. Багатьох він приваблює своєю доступністю, універсальністю та позитивним впливом на весь організм. Ще він допомагає залишатися в тонусі, мати відмінну, струнку фігуру і міцне здоров’я.

Біг справляє оздоровчий ефект на серце та судини людини. Максимальна користь від нього відчувається навіть під час неінтенсивних навантажень, що можна назвати бігом середньої інтенсивності. Проте він впливає на стінки судин, а саме зміцнює їх та покращує еластичність.

Хочу відзначити дисциплінованість працівників Управління внутрішніх справ м. Тирасполя, які не пропустили жодного змагання на дистанціях цього року», – повідомив Ігор Васильович. Він особисто виділив переможців на дистанції 21 км: Віктора Чебанова і представницю прекрасної половини людства – співробітницю столичного Управління внутрішніх справ. За словами переможниці, вона залюбки бере участь у заходах Hi-Trail. Зокрема, це чудова нагода знайти нових друзів та підтримати власну фізичну форму.

По завершенні змагань на учасників чекала церемонія нагородження. Ігор Боагій вручив їм спортивний напій від Тираспольського хлібного комбінату, солодкі призи від партнерів, медалі та грамоти.

Керівник Hi-Trail розповів, що нині триває розробка та складання календаря заходів на наступний рік. Перший старт запланований на березень 2024 року.


Микола ЮРКЕВИЧ.

Фото: ИА «Новости Приднестровья»