ЗАПРОШУЄМО ДО СТВОРЕННЯ КНИГИ ПРО ЖУРНАЛІСТІВ

У Тирасполі 21 травня 1994 року відбувся Установчий з’їзд Спілки журналістів Придністров’я. У ньому взяли участь 114 працівників ЗМІ республіки, зокрема 39 членів Спілки журналістів СРСР. Керівником цієї громадської професійної організації обрали Володимира Масленникова, на той час головного редактора газети «Приднестровье».


Основними цілями Спілки визначили: створення необхідних умов для професійної діяльності, сприяння зміцненню правової та соціально-правової захищеності журналістів, а також турбота про ветеранів галузі, взаємодія з молодим поповненням, популяризація кращих зразків творчості майстрів пера та мікрофону Придністров’я.

На сьогодні у Спілці журналістів Придністров’я розгорнулася підготовка до пам’ятної дати – 30-річчя від дня її заснування. Заплановано низку заходів. Один із них – створення книги «Придністровські журналісти». У ній планується розмістити матеріали про тих, хто творив літопис республіки впродовж усіх років.

Правління Спілки журналістів звертається до працівників ЗМІ та всіх осіб, причетних до професії журналіста, читачів і слухачів із проханням надсилати матеріали з цієї тематики для включення їх до книги.

Звертайтеся за адресою: м. Тирасполь, вул. Манойлова, 28, Спілка журналістів Придністров’я, поштова скринька pridnestr@idknet.com. Термін подачі матеріалів – до 1 квітня 2024 року.


Фото: ИА «Новости Приднестровья».