Вибір тих, хто цінує комфорт

Далека подорож з максимальним комфортом – це не просто обіцянка компанії «Бон Вояж», а реальність сьогодення. Ліцензовані автобусні перевезення стали предметом обговорення експертної комісії конкурсу «Придністровська якість – 2023».


Компанія претендує на перемогу у спеціальній категорії оцінки якості обслуговування клієнтів. На думку директора ВАТ «Автостанции Приднестровья» Олесі Урсул, на сьогодні фірма «Бон Вояж» спромоглася залишитися на високих позиціях як один із найбільших і найбільш надійних їхніх партнерів. Варто додати, що автостанція співпрацює з ними з 2021 року.

«Це досить відповідальний перевізник із гарним транспортом. Порушень за ним не спостерігалося. Наш партнер має добре розвинену маркетингову структуру, орієнтовану на пошук пасажирів. Це реклама, білборди та внутрішні чати. Ми оцінюємо його, як одного з найбільших перевізників у російському напрямі. Попит на послугу є, і потрібно віддати належне, вони доклали та продовжують докладати для цього багато зусиль. «Бон Вояж» зацікавлений у розвитку й успішності підприємства, що відчувається», – розповіла Олеся Урсул.

Директор компанії Олександр Хмелевський організував для комісії конкурсу екскурсію в один із сучасних та найбільш відомих жовтих автобусів своєї фірми. Перед черговим виїздом пасажирів до Москви випала чудова нагода на практиці побачити та оцінити спілкування водіїв із клієнтами, а також наскільки комфортними є умови в салоні.

Більше ніяких тісних маршруток, де поруч з пасажирами височіли багатоярусні конструкції з важкого багажу і немає можливості відкинути спинку крісла для зручності. Новий час диктує свої правила, тому «Бон Вояж» обрав правильну стратегію ведення бізнесу і тим самим привернув до себе ще більше людей. За першу половину 2023 року їхніми послугами скористалися близько 900 пасажирів.

Шанобливе ставлення та ввічливе спілкування водіїв із пасажирами, реєстрація по телефону, онлайн-консультації з питань, що цікавлять, – усе це свідчить про високий рівень сервісу. Прибуваючи на місце, пасажири мають достатньо часу для спокійної реєстрації та оформлення документів, розміщення багажу та ознайомлення зі своїм посадковим місцем, у якому вони проведуть кілька днів.

У салоні передбачені перекуси, чай і кава. На спинках крісел встановлені екрани, подібні до тих, що є в літаках, завдяки чому в поїздці можна переглянути цілу добірку цікавих кінокартин. До кожного місця додаються нові навушники, що дозволять не заважати людям, які сидять поруч.
Компанія також бере до уваги та опрацьовує різні сценарії того, що може статися в дорозі.

Наприклад, через несподівану поломку автобуса для всіх пасажирів організують заселення в готель на час ремонту. Під час перетину кордону водії обов’язково супроводжують клієнтів та надають їм сприяння у розв’язанні складних ситуацій.

Усі співробітники підприємства мають за плечима великий досвід. В автобусі працює топограф, який контролює своєчасну зміну водіїв. На кожен рейс виходять по 3 співробітники. Вони змінюють один одного за кермом, що підтримує їхню високу концентрацію на дорозі та зменшує ризик аварій через можливу втому та неуважність.

У багатьох може виникнути запитання: звідки слідує автобус та чи забирає він пасажирів з усього Придністров’я? Відповідь проста: для економії палива та часу для доставки пасажирів з півночі республіки чи навіть із Молдови використовують проміжний трансфер, кінцевою точкою якого є столичний залізничний вокзал. Це найпростіше, найбільш сучасне, а головне, зручне для всіх рішення. Орієнтованість на потреби клієнтів тут також на найвищому рівні.


Надія САМСОНОВА.

Фото автора.