Колонка головного редактора

Ні для кого не секрет, що друкованим ЗМІ сьогодні доводиться конкурувати з Інтернетом, до того ж ситуацію погіршує і скорочення мережі кіосків, які реалізують газети вроздріб. Однак ми тримаємося і пишаємося тим, що 1 січня газеті «Гомін» виповнилося 32 роки. Для колективу це велика гордість, і ми сподіваємося, що в найстарішої газети Придністров’я попереду велике світле майбутнє.

Шановні читачі, ви тримаєте в руках уже другий номер нашої газети, всі співробітники якої в повному складі приступили до роботи. До творчого процесу залучені штатні та позаштатні кореспонденти. Особлива увага приділялася наставницькій роботі з молодими фахівцями, й на сьогодні з задоволенням відзначаємо її позитивні результати. Минулого року колектив редакції поповнили молоді спеціалісти: верстальниця Анна Полікарпова та кореспондент Ольга Азарова. Вони зарекомендували себе освіченими та ґрунтовно професійно підготовленими спеціалістами, роблять великий внесок у модернізацію газети шляхом упровадження сучасних технологій, якими володіють на високому рівні.

Редакція видання у 2024 році планує, як і раніше, висвітлювати найважливіші події, в яких кореспонденти особисто братимуть участь і повідомлятимуть на сторінках газети. Ви ж, дорогі читачі, будете ознайомлюватися з цікавими новинами в численних її рубриках. Перед журналістами щоразу ставиться завдання – тільки професійно готувати інформацію та коментарі до подій, що хвилюють кожного придністровця.

Ми також не залишимо поза увагою ваші дзвінки та листи. Висловлюю безмірну вдячність вам за інтерес до нашої роботи та щиро бажаю успіхів у всьому: радості у повсякденному житті й упевненості в завтрашньому дні.

Нова рубрика «Підсумки року» має стати традиційною для нас. Тож пропонуємо її до вашої уваги.
Головний редактор Л. ФЕТІСОВА