Ми — армія КРАЇНИ. Ми — армія народу

Шановні воїни та ветерани Збройних сил!
Дорогі придністровці!

Вітаю вас із Днем захисника Вітчизни!

Захист рідної землі був і залишається справою сильних і мужніх людей. Перебуваючи в запасі та під час дійсної військової служби придністровці гідно бережуть і примножують традиції своїх попередників. Захисники Батьківщини з теплотою згадують період служби у Збройних силах і бойових товаришів, знають історію Вітчизни та передають ці знання молодому поколінню.

Ми пам’ятаємо всіх, хто в роки Великої Вітчизняної війни безстрашно боровся з німецько-румунськими загарбниками, тих, хто гідно виконав інтернаціональний обов’язок, і тих, хто 1992 року відстояв Придністровську Молдавську Республіку. Історія захисників придністровської землі – це сторінки, сповнені героїзмом та відвагою, глибоким патріотизмом та доблестю.

На сьогодні Збройні сили Придністровської Молдавської Республіки – це злагоджений військовий колектив, у якому несуть службу солдати, прапорщики та офіцери, які завжди готові виконати поставлені завдання щодо захисту Батьківщини. Держава й надалі всіляко сприятиме модернізації військової інфраструктури та створюватиме всі необхідні умови для служби в придністровській армії, підвищуватиме її авторитет.

Шановні воїни та ветерани Збройних сил! У цей святковий день від щирого серця бажаю вам здоров’я, миру, добробуту і всіляких гараздів!

Президент Вадим КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ


Фото с сайта mopmr.org