Ми — армія КРАЇНИ. Ми — армія народу

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, праці та Збройних сил!
Шановні захисники Придністровської Молдавської Республіки, воїни-інтернаціоналісти!
Товариші солдати та сержанти, прапорщики й офіцери, курсанти та суворовці!

День захисника Вітчизни – це славне свято, що увібрало найкращі традиції армії, засновані на героїзмі поколінь захисників, які в усі часи відважно захищали рідну землю.

Великі подвиги та перемоги багатьох поколінь воїнів, їхня мужність, доблесть і відвага викликають у нас особливу гордість. Нині, як ніколи, важливо зберігати та примножувати героїчні традиції легендарних воїнів-попередників, шанувати їхні славні звершення і безсмертні подвиги.

У цей знаменний день ми згадуємо та вшановуємо тих, чия мужність, самовідданість, вірність Батьківщині та обов’язку зробили це свято можливим для всіх нас.

Ми з особливою повагою та вдячністю говоримо про тих, хто з ризиком для життя виконав свій обов’язок із захисту Вітчизни, відстояв незалежність нашої республіки. Ратні подвиги ветеранів гідні гордості та поваги.

Воїни Збройних сил Придністровської Молдавської Республіки свято зберігають традиції Червоної Армії, радянських Збройних Сил, Республіканської гвардії. Сьогодні військовослужбовці сумлінно виконують священний громадянський обов’язок, з честю несуть службу з захисту республіки.

Від щирого серця вітаю ветеранів та особовий склад Збройних сил зі святом!

Бажаю міцного здоров’я, бадьорості духу і нових успіхів у служінні на благо нашої Батьківщини!

Міністр оборони, генерал-лейтенант Олег ОБРУЧКОВ


Фото с сайта mopmr.org.