Студія смачних подарунків

Сучасна жінка здатна реалізувати себе у всіх галузях, органічно поєднуючи сім’ю і кар’єру. У своїй діяльності вона повинна акумулювати кілька завдань разом: бути турботливою матір’ю, доброю господинею та справедливим начальником. Саме такою можна назвати Ольгу Неутову – керівника пряничної студії «Mom Shef», яка вже понад вісім років радує містян солодкими витворами кондитерського мистецтва високої якості.


Практично в кожної дівчини є улюблене заняття, якому вона присвячує вільні хвилинки у вихідні або після роботи. Для багатьох це захоплення так і залишається просто приємним проведенням часу. Проте є ті, хто зробив своє хобі професією, яка приносить не тільки задоволення, а й фінансове забезпечення.

Бендерчанка Ольга Неутова, мати трьох чудових дочок, працювала бухгалтером 15 років і водночас мала велике бажання розвиватися в кулінарному напрямку. Спочатку майстриня спробувала виготовляти пряники виключно на свята і для постійних замовників. Підприємець пробувала себе в різних напрямках, а зупинилася все-таки на виготовленні медово-імбирних солодощів. Ольга зазначила, що процес настільки творчий і копіткий, що заспокоює її й зосереджує. Весь вільний час вона приділяє улюбленій справі, завдяки якій спілкується з різними людьми, вивчає їхні смаки та вподобання. Потужності виробництва зосереджені в Бендерах, а обладнання й продукція сертифіковані відповідно до норм і стандартів.

Спілкування з майстринею відбулося в її надзвичайно затишній студії, відкритій кілька місяців тому в столиці. Яскравий дизайн приміщення, доброзичливий настрій співробітників, широкий асортимент смачних солодощів – усе це і не тільки очікує відвідувачів «Mom Shef». Насамперед приваблює гостинність власниці, яка привітно і з посмішкою зустрічає кожного покупця, а запах печива та аромат меду в приміщені викликають приємні відчуття домашнього затишку та спокою.

«Особливістю студіїмайстерні є її унікальність та оригінальність, адже аналога в республіці немає. Переваги пряника від «Mom Shef»: натуральний склад (мед, вершкове масло та прянощі), тонка ручна робота, великий термін зберігання, а також безліч можливостей для художнього оформлення. Виготовлені вручну невеликою командою професіоналів, смачні та ароматні ексклюзивні вироби створюють настрій справжнього свята незалежно від того, чи є це свято днем народження, корпоративною вечіркою, весіллям чи відкриттям нового магазину. За це часто і купують пряники для подарунка і незвичайного сувеніра», – зазначила підприємиця.

Безе, зефір та медові коржі також можна придбати в майстерні, щоб із цих складових виготовити вдома власний торт або прикрасити тістечка. Це зекономить час і бюджет господині, а також дасть можливість творчо й виключно індивідуально оформляти вироби.

«Багаторічний досвід роботи дозволяє нам виготовляти продукцію високої якості, тому список наших клієнтів постійно зростає», – розповіла Ольга Неутова.

Власниця залюбки співпрацює з домашніми кондитерами та кав’ярнями. Щомісяця випікаються тисячі пряників з різноманітним дизайном і формою. Звертаючи увагу на таку красу і смакоту, відвідуючи майстер-класи майстрів-кондитерів, діти та й дорослі розвивають свою фантазію і художній смак.

Майстер-клас з розпису пряників – чудова ідея для дитячого свята. Заняття гарантує гарний настрій, позитивний заряд і приємні спогади на довгі роки. Відвідувачі можуть створювати смачний шедевр будь-якої форми, розміру і тематики, будь це невеликий подарунковий набір або цілий замок. До того ж їм пропонують різновиди: індивідуальне, колективне відвідування та проведення свята «під ключ».

Створення розписних солодощів – цікаве і надто захопливе заняття. Спеціально для гостей майстер заздалегідь випікає імбирні пряники, які вони в подальшому розписують кольоровою глазур’ю. Такі заходи розвивають у малечі моторику, почуття смаку, кольору, посидючість і, звичайно, фантазію та багату уяву.

Нині студія «Mom Shef» – найбільше виробництво медово-імбирних пряників у республіці. В подальших планах підприємця – розширення асортименту солодощів та нові знайомства.


Олена КВIТКА.

Фото М. Сови.