Про набір у Військовий інститут

Військовий інститут Міністерства оборони імені генерал-лейтенанта О. І. ЛЕБЕДЯ

ПРОВОДИТЬ НАБІР АБІТУРІЄНТІВ

Кандидатами для зарахування є: юнаки, громадяни ПМР, які мають середню (повну) загальну або середню професійну освіту; у віці до 22 років – які не служили; у віці до 24 років – які відслужили та військовослужбовці, які проходять військову службу за призовом.

Під час вступу враховуються: оцінки з предметів «Рідна мова» і «Математика» з сертифіката ЄДІ чи документа про освіту, стан здоров’я, рівень фізичної підготовки.

Курсантів навчають: досконало володіти всіма видами стрілецької зброї, прийомам рукопашного бою і самозахисту, керуванню бойовими машинами та автомобілями, роботі з інформаційними технологіями та обчислювальною технікою.

Курсанти перебувають на державному забезпеченні. Після закінчення другого курсу укладається контракт і виплачується щомісячне грошове забезпечення від 2 700 рублів. Після закінчення третього курсу видається посвідчення водія категорії «С».

Випускникам гарантується: видача диплома державного зразка, присвоєння військового звання «Лейтенант», розподіл до місця служби.

Заяви на вступ приймаються в електронному вигляді на сайті Військового інституту в розділі «Вступникам» та у військових комісаріатах за місцем проживання. Військовослужбовці подають рапорт на ім’я командира частини.

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ – на сайті Військового інституту vimo.gospmr.org або телефоном 0 (777) 0-99-28.


Фото: novostipmr.com.