Новини від кращої футбольної команди

Завершився другий етап Суперліги Молдавії з футболу. ФК «Шериф» у підсумковій таблиці став тільки другим.


Останні матчі першості Молдавії тираспольчани провели під керівництвом нового головного тренера Юрія Гури. Український фахівець в інтерв’ю представникам преси зазначив, що він швидко погодився очолити тираспольський колектив. За його словами, «Шериф» – багаторазовий чемпіон Молдавії, постійний учасник єврокубків, і тому вибір для нього був очевидним. Наставник «жовто-чорних» наголосив, що його мета – перемагати в кожному поєдинку, незважаючи на статус суперника.

Заключний матч футбольного сезону 2023-2024 р. «жовто-чорні» зіграли вдома 18 травня проти ФК «Белць». «Оси» впевнено провели гру, створивши велику кількість гольових моментів біля воріт суперника. Кінцевий результат матчу 2:1 на користь тираспольчан.

В інтерв’ю прес-службі ФК «Шериф» Юрій Гура поділився думкою відносно матчу та планами з підготовки до нового сезону:

■ «Завдяки перемозі, вдалося стати другими в турнірній таблиці. Тепер будемо виправляти недоліки у грі, щоб краще підготуватися до наступної Суперліги Молдавії. У матчі проти белцької команди наші ворота захищав Дмитро Челядник, а не Тоні Сіліч. На мою думку, в пріоритеті той, хто краще показує себе на тренуваннях, той і гратиме в офіційних матчах. Після коротких літніх канікул команда проводитиме збори в Тирасполі. Влітку її склад поповниться новими гравцями. Сподіваюся, вони допоможуть нам повернути чемпіонський титул у Тирасполь».

З неабияким інтересом «жовто-чорні» спостерігали за фінальним матчем Кубку Молдавії з футболу між «Петрокубом» та «Зімбру», який відбувся 25 травня. Завдяки перемозі першої команди з рахунком 3:1, «Шериф» виступатиме в першому кваліфікаційному раунді Ліги Європи, матчі заплановані на 11 та 18 липня.


Cергій ЛЕВЧЕНКО.

Фото: facebook.com/FootballClubSheriff.