Зірка дитячого щастя, або Соціальна відповідальність бізнесу

Цього тижня товариству з обмеженою відповідальністю «Шериф» виповнився 31 рік. У червні 1993-го, коли компанія тільки починала свій тернистий шлях, відчувався дефіцит буквально всього, в першу чергу, продовольства, товарів повсякденного попиту. Тоді група ентузіастів, з великим ризиком, шляхом проб і помилок, взялася за втілення амбітних ідей і проектів. Починаючи з 1996 року, один за одним відкрилися кілька супермаркетів у Тирасполі, інших містах і районах республіки, автозаправні станції. I це був лише початок…


На сьогодні компанія «Шериф» є багатопрофільним холдингом, найбільшим економічним агентом Придністров’я, одним з основних платників податків, потужним інвестором.

Уже четверте десятиліття фірма відіграє важливу роль і в економіці, й у соціальній галузі республіки. Практично з перших днів діяльності керівництво компанії усвідомлювало відповідальність перед населенням. Соціальні проблеми тією чи іншою мірою стосувалися переважної більшості жителів країни та вимагали якнайшвидшого розв’язання. Нині в активі товариства значний перелік постійних проектів, що реалізуються в царині соціальної підтримки. Основними напрямками цієї важливої роботи є:

Багато компаній, які з часом досягають високого рівня, починають замислюватися не тільки про розширення і розвиток бізнесу, одержання більшого прибутку, але і про те, яку роль у житті суспільства вони відіграють.

Керівництво компанії завжди усвідомлювало, наскільки важлива соціальна відповідальність бізнесу перед громадянами, партнерами, організаціями, перед суспільством у цілому.

У непростих економічних умовах сьогодення виконання завдань соціального захисту населення актуальне як ніколи. Саме тому керівництво ТОВ «Шериф» і надалі має твердий намір стабільно виконувати взяті на себе з власної волі зобов’язання щодо соціальної підтримки придністровців у повному обсязі.


► Проект «Іменні стипендії» – щомісячна допомога студентам-відмінникам у розмірі 150 доларів.
► Подарунки ветеранам ВВВ до Дня Перемоги – сертифікат на 1 000 доларів.
► Подарунки пенсіонерам республіки до Нового року і Великодня.
► Повне забезпечення столичного дитячого будинку.
► Навчання дітей в Академії футболу клубу «Шериф», забезпечення житлом та харчуванням іногородніх вихованців.
► Дисконтна програма – 10 % знижки на товари першої необхідності пенсіонерам і багатодітним сім’ям під час покупок у торговельній мережі «Шериф». Крім того, всім покупцям надається кешбек у розмірі 3 %.
► Матеріальна допомога батькам першокласників (100 доларів).
► Ремонт доріг у Тирасполі, Дубоссарському та Григоріопольському районах.
► Подарунки дітям-інвалідам.


Сергій ХОХЛОВ.

Фото з архіву компанії «Шериф».