Гаряча лінія – про факти корупції

Гаряча лінія Слідчого комітету ПМР призначена для прийняття повідомлень про факти корупції в цьому відомстві. Такими можуть бути: зловживання посадовими повноваженнями, перевищення посадових повноважень, давання хабаря, одержання хабаря, незаконна участь у підприємницькій діяльності.

На гарячу лінію приймаються повідомлення про наявність конфлікту інтересів співробітників Слідчого комітету, про недотримання ними заборон і обмежень, установлених Законом ПМР від 26 жовтня 2012 року № 205-З-V «Про Слідчий комітет» (САЗ 12-44), Законом ПМР від 27 квітня 2012 року № 53-З-V «Про державну цивільну службу ПМР» (САЗ 12-18). Для прискорення оброблення сигналів, що надходять, рекомендується сформулювати суть звернення, вказати місце, час, обставини факту корупції, а також дані про особу, в діях (або бездіяльності) якої, на думку заявника, містяться ознаки корупційної поведінки, конфлікту інтересів, недотримання заборон і обмежень.


ІНФОРМАЦІЯ приймається в умовах конфіденційності на автовідповідач за номером телефону 0 (533) 9-75-54. Відомості, що надійшли, передаються виключно на розгляд голові Слідчого комітету ПМР. Інші звернення приймаються в порядку, передбаченому чинним законодавством.