Дует, який покорив серця придністровців

Приємного літнього вечора 5 серпня відбувся довгоочікуваний концерт двох зірок естради, двох уродженців Слободзейського району – Олексія Осічева зі Слободзеї та Кароліни Балан із Паркан. Тепла дружня зустріч, буря емоцій, нестримні веселощі та гордість за талановитих співвітчизників – такою була атмосфера концерту.


У стінах кіноконцертного комплексу Слободзеї зібралися сотні глядачів в очікуванні виступу фіналіста російського проекту «Ну-ка, все вместе», випускника Музичної академії Лариси Доліної Олексія Осічева та володарки Гран-прі конкурсу виконавців естрадної пісні «Витебск-2024» Міжнародного фестивалю мистецтв «Славянский базар в Витебске» Кароліни Балан.

З перших хвилин виконавці змогли зачарувати присутніх, байдужим не залишився ніхто. Всі, від малого до старого, підспівували знайомі пісні, а найсміливіші танцювали в такт музиці.

Кароліна Балан заспівала для рідного Слободзейського району одну з пісень, яка подарувала їй перемогу в міжнародному конкурсі – «Ты не целуй» з репертуару Поліни Гагаріної, а Олексій Осічев виконав кілька авторських пісень.

Упродовж двох годин артисти радували жителів і гостей міста своєю творчістю. У програмі було понад 30 знаменитих пісень різними мовами: «Люби меня», «Половина сердца», «Держи», «Небо на ладони», «Sex bomb» і багато інших. Дуетом зіркова пара виконала композицію «Все хорошо».

Зворушили глядачів звернення Олексія до своєї бабусі Олени й мами Оксани, а також спогади про батька Олександра, якого вже немає поруч з ним. Сім’я, за словами артиста, найдорожче в житті, саме вона дає йому сили рухатися далі. Дуетом з мамою Олексій виконав пісню «Цветы под снегом», а з сестричкою Дариною – «Тик-так». Вигуки «Браво» і невгамовні оплески безперервно лунали з глядацького залу упродовж усього виступу.

Після закінчення концертної програми до артистів звернувся глава державної адміністрації Слободзейського району та міста Слободзеї Василь Тищенко, який був присутній серед почесних гостей. Він висловив своє захоплення творчістю й голосами артистів і подякував їм за подаровані емоції.

■ «Ми пишаємося тим, що ви – наші земляки. Завжди переживаємо і вболіваємо за вас. Бажаємо, щоб і надалі вас супроводжував успіх», – сказав він.

На знак подяки Василь Васильович вручив квіти солістам, а глядачі проводжали талановитих артистів бурхливими оплесками.


Олег ГАВРИЛЕНКО.

Фото автора.