Шановні члени організації РГР «ОРТК ПМР»!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть вітання з нагоди 35-річчя утворення Республіканського громадського руху «Об’єднана Рада трудових колективів ПМР»!

РГР «ОРТК ПМР» – найважливіша громадська сила Придністров’я, яка веде активну цілеспрямовану діяльність з вирішення багатьох економічних, соціальних і політичних проблем.
Об’єднана Рада трудових колективів Придністров’я пройшла складний шлях, вона очолила боротьбу придністровців за їхні громадянські та політичні права, гідно виконуючи на всіх етапах своєї діяльності головне завдання – готовність наполегливо працювати на благо розвитку і процвітання нашої республіки та підвищення добробуту її громадян, відстоювання інтересів і прав, зокрема і права розмовляти й писати рідною мовою.

Усі ці роки діяльність організації відрізняють висока організованість, згуртованість, цілеспрямованість у досягненні поставлених завдань, захисті інтересів трудящих.

Результатом такої роботи є довіра й повага до Об’єднаної ради трудових колективів та її активістів з боку населення. На сьогодні її роль залишається такою ж важливою в житті держави, як і в період її становлення.

Упевнений, що набутий досвід, знання і творче ставлення до справи й надалі сприятимуть збереженню громадянської злагоди в країні, а також розв’язанню завдань соціально-економічного розвитку Придністровської Молдавської Республіки.
Бажаю вам міцного здоров’я, сімейного щастя, миру і добра, оптимізму й життєлюбства. Нехай успіх супроводжує вас у всіх починаннях і професійних звершеннях!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ