Шановні працівники та ветерани будівельної галузі!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!

Це свято сильних, упевнених у собі людей, талановитих і працьовитих. Ви – представники таких професій, як архітектори, дизайнери, виконроби, муляри, обробники, робите наше життя комфортнішим, усі ваші спеціальності дуже потрібні у світі та в сучасному будівництві.

Ваша відповідальна, сумлінна праця робить наше життя зручним, безпечним, надає нашим містам і селам неповторного стилю та краси, створює атмосферу затишку і тепла.

Всупереч усім труднощам, будівельна галузь Придністров’я, що має славні традицій й багатий досвід, продовжує свою творчу місію, освоюючи передовий досвід, нові технології та матеріали.
Упевнений, що величезний потенціал галузі, професіоналізм і досвід дозволять вам і надалі розв’язувати найскладніші й відповідальні завдання на благо Придністровської Молдавської Республіки.

Прийміть щирі слова подяки за вашу нелегку працю. Нехай яскраві цеглинки щастя складаються в єдиний фасад, щоб кожен ваш задум втілювався в життя і реалізовувався!
Бажаю вам міцного здоров’я, сталевої сили, залізного терпіння і щедрих замовників!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ