Шановні юнаки та дівчата!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із Днем молоді!

Молодість – найпрекрасніша і романтична пора в житті кожної людини. Це час звершень та можливостей, коли відкриваються нові горизонти, а мрії починають втілюватися в реальність.

Молодь – наша надія та опора. Саме від вас – нинішніх школярів, студентів, дослідників, молодих фахівців, робітників, інженерів, підприємців, адміністраторів, політиків і громадських діячів залежить майбутнє нашої республіки.

Ви берете активну участь у політичному та суспільному житті держави, робите успішні кроки у творчому та професійному розвитку, домагаєтеся перших важливих перемог у науці, бізнесі, успішно реалізуєте громадські, соціальні та спортивні проекти.

Вам притаманні такі риси, як активна громадянська позиція, незалежність, самостійність, енергія, сила, цілеспрямованість, бажання зробити наше життя кращим, якіснішим. Напористість і ентузіазм відкривають перед вами тисячу доріг, і треба вибрати ту єдину, правильну, яка знайде відгук у вашій душі та у вашому серці.

І сьогодні я можу з упевненістю сказати, що ми виростили собі достойну зміну, наша молодь вихована на славних традиціях наших предків і гідно продовжуватиме естафету добрих справ та звершень на благо людей та процвітання нашої молодої республіки.

Від щирого серця бажаю втілити в життя найсміливіші проекти та плани, намагайтеся працювати й навчатися з розумом і любов’ю, так ви обов’язково досягнете успіху!

Бажаю міцного здоров’я, щастя, любові, й нехай ваші молоді роки будуть насиченими, яскравими й неперевершеними!


Голова Верховної Ради Олександр КОРШУНОВ.

Фото: https://vspmr.org.