Шановні вчителі, працівники освітньої галузі та ветерани педагогічної праці! Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!

З особливою вдячністю ми вшановуємо сьогодні наших наставників, учителів, які виховували й виховують у молоді високі моральні та духовні чесноти, прищеплюють любов до знань, формують цілеспрямованість і світлі стремління.

Саме ви, дорогі вчителі, безмежною любов’ю до дітей та юнацтва, добротою та чуйним серцем допомагаєте молодому поколінню не боятися труднощів, впевнено рухатися вперед, відкриваючи нові горизонти. Неоціненний ваш величезний внесок у формування особистості молодої людини, громадянина, який любить Батьківщину, розділяє духовно-моральні цінності, бере активну участь у житті суспільства.

Чітко усвідомлюючи всі складнощі нинішнього часу, не на словах, а власним прикладом учителі доводять важливість справжніх орієнтирів у житті. Часто не шкодуючи власного часу, ви завжди уважні до проблем і сподівань молодих людей, завжди підтримуєте та підбадьорюєте їх.
Шановні освітяни! Низький вам уклін і глибока подяка за сумлінну й благородну працю!
Здоров’я, миру та добробуту!

Президент
Вадим КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ.