Тиждень пільгової передплати завершився

Позбавити читачів біганини по кіосках преси, допомогти у пошуках улюбленої газети може передплата на бажане видання. Працівники пошти, у свою чергу, вирішили нагадати придністровцям, що закінчення передплати – не за горами.

У всіх відділеннях ДУП «Пошта Придністров’я» успішно стартувала і завершилася піврічна передплатна кампанія. З 11 по 15 червня був оголошений тиждень пільгової передплати у зв’язку зі святкуванням 14 червня Дня передплатника. Колективи редакцій придністровських газет щорічно беруть участь у проведенні таких заходів у Центральних та міських відділеннях поштового зв’язку. На запрошення колективу пошти відгукнулися редакції газет: «Гомін», «Приднестровье», «Адевэрул Нистрян», «Аргументы и факты», «Комсомольская правда» тощо.

Цього дня шанувальники друкованого слова мали можливість оформити передплату на популярні газети Придністров’я, Російської Федерації та Республіки Молдова за зниженими цінами. Робили вони це досить активно. «Звичайно, постійні передплатники вже добре знають про пільгову акцію й з нетерпінням чекають на неї. Вона
стала своєрідною традицією», – зазначила редактор відділу реклами та оголошень ДУ «Приднестровская газета» Олена Лозинська.

Працівники пошти організували зустріч з представниками газет, щоб читачі могли поділитися своїми враженнями, внести нові пропозиції щодо тематики друкованих матеріалів.

Газета «Аргументы и факты» підготувала для учасників акції сюрприз: для них провели розіграш пилососу. Ім’я переможця стане відомим наприкінці тижня.

Загалом, День передплатника став досить вдалим і результативним. Такий обмін корисною інформацією завжди поліпшує настрій клієнтів відділень поштового зв’язку, зміцнює дружні стосунки представників редакцій газет і поштовиків, у яких є спільна мета.

Всупереч популярності й можливостям телевізійних та інтернет ЗМІ, інтерес до друкованих видань зберігається й для багатьох залишається невіддільною частиною життя.

Анастасія   КАЛІОН.