«Гаряча лінія» Мінсоцзахисту на дроті

За дорученням Уряду ПМР, виконуючи протокольне рішення від 3 липня 2018 року за результатами зустрічі Голови Уряду Олександра Мартинова з представниками Жіночого страйкового комітету, Міністерство соціального захисту та праці відкрило телефонну, так звану, «гарячу лінію».

Відповіді на запитання громадяни Придністров’я можуть отримати з 8. 30 до 17.00

телефоном Мінсоцзахисту 0-533-8-18-44.

Як повідомила прес-секретар міністерства Ірина Чепак, у випадку, коли проблема досить складна і потребує додаткового вивчення, її переадресують до відповідних спеціалістів.

До речі, Міністерство соціального захисту та праці ПМР завжди відкрите до спілкування з населенням із будь-яких питань. На сайті державної установи http://minsoctrud.gospmr.org/feedback/ функціонує розділ «Питання – відповідь», на який вже надійшло понад 2,5 тисяч запитань. Кожне з них ретельно вивчають компетентні досвідчені фахівці та надсилають відповідь адресатові. Досить часто наболілі проблеми повторюються. Особливо це стосується порушень трудового законодавства роботодавцями, санаторно-курортного лікування дорослого населення та оздоровлення дітей у літній період, своєчасної виплати пенсії, її доставки, отримання російської гуманітарної допомоги тощо.

Ірина   МАСЛОВА.