Грандіозна «Боксерська тусовка» в Авангарді

13 липня з нагоди 90-річчя селища Авангард відбувся міжнародний боксерський турнір. Схоже, в гості до Костянтина Гожого (КДЮСШ «Авангард») вирушили практично всі боксерські клуби Одеси та прилеглих районів. На новенькому рингу змагалися 169 боксерів з Одеської області, а також гості з Ізраїлю та Молдови. Неймовірний заряд енергії й відмінний бокс! Судячи з фотографій у соцмережах, просто грандіозна «боксерська тусовка» зібралася. Щиро вітаємо всіх авангардівців з ювілейною подією. Удачі, перемог і процвітання!

Об’єднана придністровсько-ізраїльсько-молдавська команда боксерів виступила на міжнародних змаганнях в Україні.

Селище Авангард Овідіопольського району Одеської області у п’ятницю, 13 липня, масштабно відсвяткувало своє 90-річчя. Захід був грандіозний. У центральному парку того дня зібралися малі та дорослі. Цікаво було розглядати виставки старовинних українських побутових речей та вишиванок, смачно було куштувати апетитні шматочки шашлику.

Мешканці селища того дня встановили новий національний рекорд України. Це було наймасовіше дефіле в розмальованих вручну сорочках. У ньому взяли участь 220 дітей та дорослих різного віку. До речі, ці сорочки, готуючись до ювілею, розмальовували протягом двох місяців. Увечері на сцені в парку виступала відома українська співачка Alyosha. Але не за цим приїхали сюди тираспольські боксери.

З нагоди 90-річчя селища Авангард відбувся відкритий міжнародний боксерський турнір. У ньому взяли участь майже всі боксерські клуби Одеси та прилеглих районів. Запрошені були також гості з Ізраїлю та Молдови, які традиційно влітку тренуються в Тирасполі. Організатором змагань виступила КДЮСШ «Авангард» на чолі з тренером Костянтином Гожим. Новенький ринг став місцем демонстрації сили та вправності для 169 боксерів. Як відмітили глядачі, учасники та організатори, кожен отримав колосальний заряд енергії та побачив відмінний бокс. Не завадили цьому ані страшенна спека, ані раптовий дощ, завдяки якому була зроблена невеличка перерва.

Придністровсько-ізраїльсько-молдавська команда була представлена 25 боксерами шкільного віку. Тренери Олександр Конюхов (клуб «Аріон»), В’ячеслав Улітко, вихованець Тираспольської спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (ТСДЮШОР), Альберт Павленко (клуб «Перша рукавичка»), Андрій Кара (Бендери) та Яків Волох (Ізраїль) відібрали для участі у змаганнях тих хлопців та дівчат, які всі разом тренуються нині у ТСДЮШОР боротьби та боксу. Заняття і тренування в рамках програми зборів проходять двічі на день, але в напруженому графіку знайшлися місце і сили для поїздки до Одеси. Боксери виступили достойно і, задоволені результатами, повернулися додому. Тренерам були вручені почесні кубки, учасникам – грамоти та медалі за призові місця.

Ольга   БУРДУЖА.