Ми родом із села

Під такою назвою 4 листопада пройшло святкування Дня села Фрунзе. Святкові заходи відбулися в Будинку культури. Вони були організовані місцевими жителями за підтримки адміністрації села.

Односельців привітала глава адміністрації с. Фрунзе Світлана Котовська, яка зазначила, що за період її керівництва було зроблено величезну роботу в усіх галузях діяльності села і досягнуто певних результатів.

«Я дуже рада за наше село. Ми почали жити краще, пишаюся нашими досягненнями і в галузі освіти, і в сільському господарстві. Сьогодні для жителів приготовлено багато сюрпризів, привітань, концертну програму – і все це зроблено нашими силами. В організації концерту взяли участь люди різного віку», – розповіла Світлана Котовська.

Місцеві жителі також зазначають, що життя в селі покращало й стало цікавішим. Якщо раніше люди прагнули швидше виїхати звідси, то тепер поступово повертаються. Збільшується кількість дітей у дитячому садку і школі. Цього дня всі вітали одне одного, бажали здоров’я, добробуту і процвітання в кожній оселі.

У фойє Будинку культури розгорнулася виставка-продаж виробів ручної роботи, фотовиставка, а також передплата на газети ДУ «Приднестровская газета». Жителі села з величезним задоволенням передплачували державні газети, які виходять трьома мовами. При цьому працівник пошти с. Фрунзе відзначила високу активність місцевих жителів.

«Передплатну кампанію проводжу вперше, хоча вже 37 років працюю на пошті. Мені дуже сподобалося, і я задоволена результатом. Дуже рада, що живу і працюю саме тут. Адміністрація завжди допомагає пошті з будь-яких питань, у БК відбуваються чудові концерти (у нас є багато талановитих людей)», – сказала Олександра Фокша, начальник відділення зв’язку с. Фрунзе.

Свій внесок в організацію свята зробили й військовослужбовці миротворчих сил Придністров’я, які з величезним задоволенням цього дня нагодували гостей та жителів села Фрунзе смачним обідом і напоїли гарячим чаєм із польової кухні.

Скуштувала  святкових  частувань

Олександра   ПОПАЗОВА