«АВТО-РЕД» – НАДІЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ

Кількість автомобілів на дорогах Придністров’я збільшується з кожним роком. На сьогодні особистий автомобіль став доступним для багатьох людей, а можливість його придбання і надання супутніх послуг, пов’язаних з обслуговуванням автомобілів, у Придністров’ї пропонує компанія «Авто-Ред».

ТОВ «Авто-Ред» є найбільшим у регіоні продавцем нових і старих автомобілів. Усе почалося 1998 року з невеликої майстерні з ремонту та продажу автомобілів. У 2007 році фірма – перша в Рибниці – отримала ліцензію на проведення технічного огляду автотранспортних засобів. Через рік ТОВ «Авто-Ред» вже стало членом Торгово-промислової Палати ПМР, а потім номінантом конкурсу «Лідер малого бізнесу 2007, 2009, 2010». У 2008 та 2010 роках вона – переможець конкурсу в номінації «Побутове обслуговування». На сьогодні фірмі належить автосалон з продажу автомобілів, 7 постів з технічного обслуговування автотранспорту, оснащених сучасним діагностичним обладнанням. 2016 року почала працювати безконтактна мийка, до речі, одна з перших у Придністров’ї.

І от уже 20 років ТОВ «Авто-Ред» працює у сфері автомобільного бізнесу. Це потужна виробнича база з широким застосуванням сучасних технологій, модернізацією виробничого обладнання. Компанія функціонує у сфері автомобільного бізнесу на високому професійному рівні, є надійним партнером і користується довірою серед своїх постійних клієнтів.

Підприємство активно контактує як з вітчизняними виробниками, так і з європейськими торговими майданчиками, які зарекомендували себе тільки з позитивного боку на зарубіжному ринку. Довгостроково вибудувані відносини з партнерами дозволяють досягати й збільшувати ефективність у задоволенні потреб кожного клієнта (налагоджене постачання автомобілів з Німеччини, Швейцарії, Росії) що дозволяє підприємству з упевненістю дивитися в майбутнє.

Довгі роки компанія «Авто-Ред» є офіційним представником таких найбільших автомобільних заводів, як Волзький автомобільний завод (ВАТ «АвтоВАЗ», лідер серед вітчизняних виробників автомобілів) і Горьківський автомобільний завод (ТОВ «Комерційні автомобілі – Група ГАЗ»), а також дистриб’ютором Запорізького автомобілебудівного заводу (ЗАТ «ЗАЗ»). Автомобілі цих компаній якнайкраще відповідають умовам експлуатації в нашому регіоні й позитивно зарекомендували себе на всьому просторі СНД.

Довіра до ТОВ «Авто-Ред» з боку великих російських автомобільних компаній дає можливість виконувати комплекс робіт із гарантійного і сервісного обслуговування автомобілів, яке здійснюється відповідно до вимог заводу-виробника.

У сучасному світі надання компанією повного спектру послуг свідчить про її стабільність і надійність. На сьогодні ТОВ «Авто-Ред» надає найрізноманітніші послуги, пов’язані з придбанням та експлуатацією автомобіля. Тут упевнені, що повне задоволення потреб клієнтів є запорукою успішної роботи й самого підприємства. Компанія приділяє особливу увагу якості обслуговування і прагне до побудови довгострокових відносин. Питання, що стосуються виконання взятих на себе зобов’язань щодо забезпечення гарантій надійності, необхідних вимог клієнта, термінів поставок, є пріоритетними, завдяки чому компанії довіряють її постійні клієнти.

Надійність у роботі забезпечує кваліфікований персонал. Керівництво ТОВ «Авто-Ред» прагне підвищувати кваліфікацію своїх співробітників. Якісна, сумлінна робота колективу неодноразово була відзначена грамотами, нагородними листами та преміями.

Очолює ТОВ «Авто-Ред» з часу заснування Анатолій Криворученко, якого в автомобільному бізнесі знають давно. Під його керівництвом компанія створила свій бренд у регіоні.

Співробітники фірми, які довгі роки працюють з ним, говорять про його цілеспрямованість, працьовитість, дисципліноване ставлення до роботи. Звідси, очевидно, і високий рівень якості послуг, професіоналізм працівників і згуртованість трудового колективу. За час діяльності фірми, особливо в кризовий період, він зумів зберегти не тільки цілісність та працездатність підприємства, але й інвестувати кошти на модернізацію, ремонт і збільшення робочих місць.

Анатолій Криворученко відомий і як керівник, що поєднує свою трудову діяльність з благодійністю: «Авто-Ред» щорічно виділяє кошти на проведення культурно-масових і спортивних заходів, на громадську роботу, підтримку малозабезпечених, багатодітних сімей та пенсіонерів. Неодноразово виділялися кошти для школи-інтернату в Попенках, на будівництво Михайло-Архангельського Собору в Рибниці.

Анатолій Дмитрович бере активну участь у соціально-економічному розвитку та благоустрої рідного міста, за що був нагороджений численними грамотами, листами подяки, державними нагородами.

До цієї скарбнички на ювілейному святкуванні підприємства додалися нові заслужені високі нагороди. Директора підприємства відзначено орденом «Трудова Слава», начальника відділу продажів Олега Вендичанського – медаллю «Відзнака у праці». Листи подяки Президента ПМР вручили головному бухгалтерові Вікторії Желєзко, менеджерові автосервісу Сергію Киршулу, технічному директорові Олегу Молдовану. За високу якість послуг та з нагоди 20-річчя успішного функціонування ТОВ «Авто-Ред» удостоєно Грамоти Президента ПМР. Ряд співробітників фірми відзначено грамотами та листами подяки держадміністрації та міськрайради.

«Дуже радий, що в нашому місті є таке підприємство, воно довело свою життєздатність. «Авто-Ред» являє собою згуртований колектив висококласних фахівців. Фірма може бути прикладом для багатьох підприємств щодо застосування нових технологій, якості й надійності наданих послуг. Подальших успіхів вам, процвітання і не тільки в сегменті автомобільного ринку нашої республіки. Упевнений, що ви успішно впораєтеся з усіма поставленими перед вами завданнями, тому що працюєте на совість», – зазначив на святі глава держадміністрації В’ячеслав Фролов.

Директор компанії Анатолій Криворученко на ювілейних урочистостях зазначив: «За 20 років ми продали понад 5 тисяч автомобілів, відремонтували й відкрили замовлення-наряди на ремонт понад 50 тисяч машин. Крім цього, на сьогодні наша клієнтська база становить 4 тисячі відвідувачів, а враховуючи той факт, що проводимо технічний огляд автомобілів – близько 10 тисяч клієнтів. Ми, як і багато підприємств нашої республіки, чесно і сумлінно виконуємо роботу, яку любимо, яка потрібна нашим громадянам».

Постійне вдосконалення і розвиток потенціалу компанії стало пріоритетним аспектом її успішної діяльності й основою забезпечення конкурентоспроможних переваг. Однак, важливою складовою успішного розвитку підприємств малого бізнесу є державна підтримка шляхом надання пільгових кредитів, які є найважливішим засобом розвитку їх працездатності. Автомобільний бізнес є одним із важливих напрямків в економічному розвитку країни, і за правильного підходу з боку Уряду республіки може стати досить прибутковим джерелом поповнення державного бюджету. Аналіз сучасного стану цієї галузі потребує вивчення і розв’язання проблем, які нині є в автомобільному бізнесі, на законодавчому рівні.

Владислав   КРИЖАНОВСЬКИЙ.