Президент – за здоровий спосіб життя

Під таким гаслом минулого тижня в Бендерах стартувала регата з веслування на байдарках. У ній активну участь узяв Глава держави Вадим Красносельський зі своєю родиною.

Спорт – це найкраща можливість підтримувати свою фізичну форму, бути здоровим, відпочити духом та провести якнайбільше часу разом зі своєю родиною. У цьому впевнений Президент ПМР, тому за його ініціативою в нашій республіці реалізовується безліч проектів та відбуваються заходи з популяризації різних видів спорту.

«Я радий, що Придністров’я отримало нове дихання саме в розвиткові спорту, будівництві спортивної інфраструктури, популяризації масових видів спорту. Сьогоднішній захід представляє веслування не тільки як вид спорту, а й здоровий спосіб життя, – зазначив Вадим Миколайович. – Раджу всім придністровцям разом зі своїми родинами приходити частіше до води, грати в футбол, теніс, спробувати себе у спортивній риболовлі. Тобто, приділити якомога більше часу відпочинку, перебувати зі своєю сім’єю на свіжому повітрі, зарядитися позитивною енергією, позбутися різних шкідливих звичок і піклуватися про своє здоров’я, про здоров’я своїх близьких».

Після урочистого відкриття регати та вшанування пам’яті загиблих спортсменів, учасники заходу та Президент республіки почали готуватися до виходу на воду. Дистанція у 12 кілометрів цього дня не викликала труднощів, бо Вадим Миколайович разом зі своєю дружиною вже давно ведуть активний спосіб життя і виходять на воду двічі на тиждень. Зазвичай, тренувальна дистанція складає 20 км. За традицією, першими на воду вийшли Президент з дружиною, за якими вирушили 15 екіпажів, у складі яких були професійні спортсмени й любителі цього виду спорту. За словами Вадима Миколайовича, важливим є те, що регата об’єднала людей різних поколінь і дала можлівість провести час приємно та з користю, помилуватися придністровськими краєвидами. Нагородою любителям веслування цього дня були не тільки дипломи від Президента, а й заряд гарних емоцій.

Марія   ЛУНІНА.