Попереду ще багато досягнень

Тирасполь відзначив 226 років від дня свого заснування. За словами глави держадміністрації Олега Довгопола «…місто – це перш за все люди, які тут живуть і працюють, будують та упорядковують, сприяють його розвиткові». Напередодні свята він зустрівся з жителями Тирасполя, щоб відзначити кращих працівників столиці.

Глава міста особисто дякував працівникам Тираспольського хлібокомбінату, ТОВ «Шериф», ЗАТ «Одема», співробітникам благодійних організацій та інших провідних установ не тільки Тирасполя, а й республіки. Звертаючись до присутніх, Олег Довгопол констатував важливість праці кожного з них, відзначив внесок в економіку всієї республіки.

«Я впевнений, що Тирасполь має велике майбутнє, – сказав Олег Анатолійович, – Разом з вами ми зробимо його ще кращим, упорядкованим, зручним і затишним для життя. Ми повернемо столиці славу самостійного самодостатнього міста».

Градоначальник оголосив також попередні підсумки року щодо покращення зовнішнього вигляду Тирасполя, реконструкції та ремонту деяких об’єктів: «Цього року в столиці, завдяки всім вам, вдалося відремонтувати дороги й двори. Ми навчилися більш дбайливо ставитися до свого міста, освоюємо нові технології, розвиваємо і паркове господарство: нарешті ми вдосконалили й довели до нормального технічного стану ПКіВ «Перемога», це значне загальне досягнення. Завершено упорядкування Алеї Слави, бо все це – наша історія, це люди, завдяки яким ми тут з вами можемо перебувати, працювати й жити».

Нині підприємства Тирасполя своєю успішною діяльністю сприяють не тільки розвиткові економіки республіки й забезпеченню населення робочими місцями, а є гарним прикладом того, як на території Придністров’я можна успішно розвивати власний бізнес. Це особливо важливо для іноземних інвесторів, яких, до речі, в нашій республіці стає з кожним роком все більше.

Налагодження промислового виробництва, розвиток підприємств, відкриття нових організацій та навчальних закладів, упорядкування вулиць – таким є результат сумлінної праці всієї республіки та зокрема міста Тирасполя, але ми впевнені: головні досягнення ще попереду.

Тетяна   БУКІНА.