Молдавська ДРЕС підбиває проміжні підсумки

Молдавська ДРЕС, яка належить до Групи «Інтер РАО», підбила підсумки виробничої діяльності за 9 місяців поточного 2018 року, повідомляє прес-служба електростанції.

Вироблення електроенергії Молдавською ДРЕС за 9 місяців 2018 року підвищилося на 20 % у порівнянні з аналогічним періодом минулого. Збільшення вироблення і, відповідно, підвищення коефіцієнта використання встановленої потужності пов’язані зі збільшенням постачання електроенергії на експорт, а також на внутрішній ринок.

Зниження на 23 % відпуску теплової енергії за звітний період  відбулося у зв’язку зі зменшенням теплового навантаження господарських потреб станції, а також через закінчення опалювального періоду на 18 днів раніше, оскільки підвищилася температура зовнішнього повітря.

Підбиваючи підсумки роботи за 9 місяців, генеральний директор ЗАТ «Молдавська ДРЕС» Олексій Ширма зазначив: «Важливою подією для підприємства стало отримання Паспорта готовності до роботи в осінньо-зимовий період 2018 – 2019 років. Комісія «Інтер РАО» підтвердила, що у відповідності з методикою оцінки готовності підприємства до роботи в осінньо-зимовий період, усі основні та додаткові умови дотримано».

Ксенія   ВАСИЛЕНКО.