Ви Вітчизні потрібні!

Співробітники органів внутрішніх справ Слободзейського району 10 листопада приймали теплі та щирі слова привітань і побажань.

За традицією свято розпочалося з покладання квітів на могили співробітників, загиблих під час виконання службового обов’язку. В особливо урочистій обстановці присягнули на вірність Батьківщині та придністровському народові прийняті на службу молоді співробітники РВВС. Потім під звуки духового оркестру колона співробітників районного відділу міліції пройшла урочистим маршем головною вулицею міста до Меморіалу Слави.

Свято продовжилося у великому залі районного Будинку культури, де відбулися урочисті збори. Тепло й сердечно привітав колег з професійним святом начальник Слободзейського РВВС, полковник міліції Дмитро Каргаполов: «Столітній ювілей радянської міліції та 26-та річниця Придністровської міліції – знакові події для співробітників органів внутрішніх справ. Ми пишаємося службою і тим, що змогли забезпечити безпеку, правопорядок та стабільність у регіоні, – підкреслив офіцер. – Ми пишаємося славними бойовими традиціями наших попередників. Нинішньому поколінню міліціонерів доводиться працювати в умовах зміни законодавства, реорганізації системи органів внутрішніх справ. Сьогодні до нашої служби прикута увага всього суспільства. І це невипадково, тому що нам доводиться вирішувати питання, що зачіпають долі людей. Особливі слова подяки висловлюю вам, шановні колеги. Найтепліші слова вітань жінкам у погонах, які несуть на своїх тендітних плечах відповідальність за людські долі».

Своїх колег привітав присутній на урочистостях начальник штабу МВС ПМР Костянтин Калиненок, який вручив державні нагороди кращим працівникам, а РВВС – ключі від двох міліцейських мотоциклів. Сама церемонія нагородження пройшла під бурхливі оплески присутніх. Зі словами «Служу Придністровській Молдавській Республіці!» отримували співробітники органів внутрішніх справ медалі, нагрудні знаки, почесні грамоти, грошові премії та чергові звання.

Від імені державної адміністрації району та міста Слободзея і міськрайради привітав слободзейських міліціонерів голова районної Ради народних депутатів Василь Чорнобай. Він зачитав вітальний адрес і додав: «В органах внутрішніх справ працюють і можуть працювати тільки сміливі й мужні люди. Вони, не шкодуючи свого здоров’я, трудяться часом у цілодобовому режимі, нерідко їм доводиться ризикувати своїм життям, охороняючи інтереси жителів району і республіки в цілому. Якщо фронтом можна назвати вашу роботу, то тил — це ваші родини. Тому сьогодні це не тільки ваше свято, але і ваших сімей. Бажаю вам здоров’я, успішної роботи та благополуччя у всіх справах!».

У продовження заходу присутні вшанували пам’ять співробітників Слободзейського РВВС, які пішли з життя, а також привітали ветеранів.

Яскравим святковим концертом порадували присутніх працівники районного Будинку культури.

Олег   ГАВРИЛЕНКО.