Програма Фонду капітальних вкладень триває

Середній школі-комплексу № 12 м. Тирасполя – одній  із найбільших загальноосвітніх установ міста – виповнилося 40 років. В її стінах навчаються майже 1 300 учнів. Лише цього року вона поповнилася на 140 першокласників, з яких сформували 5 перших класів.

Ювілейний 2018-й став для навчального закладу роком значних змін. Школа увійшла до програми Фонду капітальних вкладень, коштом якого тут оновили ряд приміщень. Роботи розпочалися в березні й тривали всі літні канікули.

«Установа потребувала ремонту понад 20 років. І нарешті це сталося. Була відремонтована актова зала, замінена підлога в 11 класних приміщеннях, відремонтовані санвузли. У цілому, намічена програма реалізована, що дасть змогу поліпшити якість перебування дитини в школі та, звичайно, умови, в яких вона навчатиметься. Результатами роботи ми задоволені», – зазначила директор школи-комплексу Наталія Сівакова.

Своє 40-річчя навчальний заклад відзначив у середині листопада разом із численними гостями у світлій глядацькій залі, що сяяла новими великими вікнами, додаючи святкового настрою усім присутнім.

До речі, 529 учнів школи обрали для вивчення українську мову як другу офіційну. Щороку адміністрація закладу по можливості передплачує 100 – 150 примірників газети «Гомін», яку вчителі використовують на уроках, компенсуючи в такий спосіб нестачу необхідних підручників.

Юлія   ПОНОМАРЕНКО.