Усією сім’єю – на старт!

Один із пріоритетних напрямків діяльності колективу Слободзейського Дитячо-юнацького центру – робота з сім’єю. Саме сім’я, спорт та освіта мають бути джерелами духовних орієнтирів, які допоможуть дітям гідно визначитися в сучасному суспільстві.

На базі Глинойської ЗОШ відбулися змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я – 2018», присвячені пам’яті вчителя фізичної культури Михайла Федоровича Панченка. У змаганнях взяли участь 10 дружних сімей району: Веретельникових (с. Незавертайлівка), Боагій (с. Фрунзе), Тоніцой і Лазарєвих (с. Красне), Ликових (с. Первомайськ), Мотрой і Жалніних (с. Коротне), Терентьєвих (с. Чобручі), Барладян (с. Глине), Милованових (с. Карагаш). Такі змагання вже стали традиційними для нашого Центру, оскільки пропагують здоровий спосіб життя засобами фізичної культури, спорту і зміцнюють інститут сім’ї.

Спортивно-сімейне свято минуло на одному диханні. Всі етапи цього захопливого змагання були насичені напруженою боротьбою. Вболівальники стежили за його ходом і «голосно боліли за своїх». Самовіддано бігали й стрибали матусі, татусі, які зовсім по-дитячому раділи кожному успіху. Ніщо так не об’єднує сім’ю, як прагнення перемоги.

Змагання залишаться надовго в пам’яті юнаків, дівчат та їхніх батьків. І не має значення, хто став переможцем, головне, що всі відчули атмосферу свята, доброзичливості, взаємовиручки, поваги й порозуміння.

Кращими в районних сімейних стартах стали родини Тоніцой (с. Красне) та Барладян (с. Глине).

Переможці та призери нагороджені медалями й грамотами районного Управління фізичної культури, спорту, туризму і молодіжної політики.

Ольга   ЧИЧУК, зав. відділу «Слободзейський ДЮЦ».