Армія за здоровий спосіб життя

У Міністерстві оборони ПМР приділяють багато уваги соціально важливим проблемам особового складу та майбутніх військовослужбовців. У 2018 році представники профільного відомства провели низку заходів, спрямованих на профілактику та боротьбу з наркоманією та СНІДом, активізують і залучають юнаків до здорового способу життя.

У Бендерському торговельно-технологічному технікумі 30 листопада відбулися спортивні змагання з волейболу в рамках заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня.

Організатором цього спортивного заходу став філіал клубу «СКА-Фортеця». Окрім військовослужбовців, у ньому взяли участь команди Бендерського медичного коледжу і Бендерського торговельно-технологічного технікуму.

На церемонії відкриття турніру до його учасників звернувся міністр оборони генерал-майор Олег Обручков: «Напередодні Дня боротьби зі СНІДом ми проводимо спортивний захід. Що таке спорт у житті будь-якої людини? Спорт – це рух, спорт – це життя, спорт дає можливість людині рухатися вперед. З огляду на те, що волейбол є командним видом спорту, це ще більше розвиває в кожному спортсменові почуття ліктя, дає можливість спілкуватися з тими, з ким ти разом в одному колективі вирішуєш певні завдання. Я бажаю вам усім виступити гідно».

Ігри відбувалися за круговою системою, коли кожна команда могла в безкомпромісній боротьбі чесно вибороти звання чемпіона.

За підсумками турніру перше місце завоювали волейболісти «СКА-Фортеця», на другій сходинці пьєдесталу розташувалися студенти Бендерського медколеджу, на третій – господарі чемпіонату, волейболісти Бендерського торговельно-технологічного технікуму. Учасників нагородили грамотами міністра оборони та заохотили спортивним інвентарем.

Сергій   ЛЕВЧЕНКО.