Слова подяки Президент адресував бендерчанам

За вагомий внесок у збереження та відродження історико-культурної спадщини Бендер, за розвиток фізичної культури та спорту, за популяризацію здорового способу життя та яскравий особистий приклад Президентові ПМР присвоєно звання «Почесний громадянин міста Бендери».

Рішення було прийняте на сесії міської Ради народних депутатів 22 листопада поточного року. 17 грудня на урочистій церемонії, присвяченій цій події, глава держадміністрації Роман Іванченко і голова міськради Юрій Кара вручили Вадиму Красносельському посвідчення, стрічки та грамоти Почесного громадянина.

Звертаючись до учасників та гостей урочистої церемонії, вже як Почесний громадянин міста, Вадим Красносельський подякував усім за надану честь і назвав дуже зворушливою таку високу оцінку його діяльності жителями міста, в якому він виріс, виховувався, здобув освіту, створив сім’ю і будував кар’єру.

 «Незалежно від посадового становища я завжди розмірковував, як прославити рідне місто і зробити його кращим. Я разом зі своїми однодумцями вкладав у його розвиток всю свою енергію. По суті, тепер настав момент, коли ми можемо зробити кращою всю нашу республіку. Чинний Фонд капітальних вкладень спрямований на те, щоб у максимальному обсязі відремонтувати, відновити, побудувати сотні об’єктів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту. Якщо говорити про Бендери, то багато чого вже зроблено, а ще більше належить зробити. Я бачу рідне місто туристичним та історичним центром нашої республіки з розвиненою освітньою, культурною та спортивною інфраструктурою», – сказав Вадим Красносельський.

Президент подякував усім, хто небайдужий до долі Бендер і активно працює над розвитком міста, реалізуючи сучасні проекти.

Олена   ДВОРСЬКА.
Фото прес-служби Президента