Головний символ Нового року

Зелену красуню, як завжди, встановили у центрі на головній площі міста. Цього року новорічну ялинку дубоссарцям подарував один із місцевих жителів, який люб’язно дав її робітникам комунального господарства, а вони за кілька днів перетворили її в чарівний символ найулюбленішого свята дорослих і дітей.

Крім різноманітних іграшок та гірлянд, вже другий рік поспіль ялинку в Дубоссарах прикрашає чудовий ансамбль із казкових героїв, розміщених біля неї. Торік місцеві майстри виготовили Дідуся Мороза і трійку коней, а нині їх доповнила Снігуронька і квартет сніговиків, які чудово світяться в темряві та створюють чарівне відчуття свята.

Торішня зима радувала містян веселою сніжною гіркою, яка подарувала дітям багато щастя. Глава Дубоссарської держадміністрації Руслан Чабан планує також і цього року біля ялинки у центрі міста після снігопаду створити справжню ковзанку для охочих покататися.

Новорічні вогники на зеленій красуні, за традицією, запалювали у великій компанії. Сотні людей стали учасниками цікавого феєрверку, а потім і театралізованої вистави про добро, яке перемогло зло. Разом з новорічними героями діти й дорослі водили хороводи під улюблені пісні. Біля ялинки держадміністрація організувала виїзну торгівлю з великим розмаїттям гарячих напоїв. З дня відкриття головної ялинки в Дубоссарах почалася низка святкових новорічних заходів, які відбудуться у Будинку культури міста і селищах району. Представники Управління культури підготували цього року цікаві програми.

Віра   ДОБРЯНСЬКА.