Завжди актуальна експозиція

З німецького міста Франкфуртана-Майні повернулася делегація відомої у світі текстильної компанії «Тиротекс», яка представляла свою продукцію на щорічній Міжнародній спеціалізованій виставці текстилю і товарів для оформлення інтер’єру «Heimtextil-2019».

Лідер легкої промисловості Придністров’я представив своє бачення світових тенденцій наступного сезону «весна-літо». Експозиція, як завжди, привернула увагу великої аудиторії професіоналів своєю актуальністю. Тому й відвідали її понад 100 представників країн Європи, Азії та Америки. Вони дали високу оцінку кращим колекціям тканин нових структур, оздоблених способом набивного друку як ротаційним і плоскодрукарським способом, так і на цифровій друкарській машині, різних видів заключної обробки – з протеїном шовку, алое віра, з вітамінізованою обробкою, обробкою з іонами срібла тощо.

Генеральний директор компанії «Тиротекс» Андрій Межинський зауважив: «Велика ділова програма, професійна трендова експозиція, презентації нових колекцій на міжнародному виставковому майданчику сприяють виведенню зовнішньоекономічної діяльності нашого підприємства на новий виток розвитку. Всього за чотири дні роботи виставки продукція компанії «Тиротекс» привернула увагу представників текстильних фірм понад 30 країн, які гідно оцінили можливості нашого виробництва, а також дізналися про нові напрямки в асортименті та інноваційних технологіях. Участь у цій виставці є одним із найбільш значущих заходів для нашого підприємства і дозволяє визначити основні вектори розвитку компанії на найближчий час».

Безумовно, нові контакти сприятимуть подальшому просуванню продукції компанії на нові ринки збуту.

За матеріалами прес-служби ЗАТ «Тиротекс»
Аліса   КОХАНОВА.