В’ячеслав Посмак – найкращий футболiст «Шерифа»

По закінченні футбольного сезону вболівальники тираспольського «Шерифа» на офіційному сайті придністровської команди традиційно обирають найкращого гравця минулого сезону.

За результатами голосування, яке проходило впродовж місяця, переможцем став захисник тираспольського клубу В’ячеслав Посмак, який набрав 39,46 % голосів. В інтерв’ю прес-службі «Шерифа» В’ячеслав поділився своїми враженнями й емоціями: «Це перша моя індивідуальна нагорода як «Кращого гравця клубу», і тому мені удвічі приємно. Це не тільки моя нагорода, і з цієї нагоди я хочу подякувати всім моїм партнерам, тренерському штабові та вболівальникам за підтримку і довіру. Мене вибрали за підсумками минулого року, і це мене дуже мотивує проявити себе ще краще у майбутньому сезоні».

 Другим став торішній переможець – нападник Зігі Бадібанга, за якого проголосувало 38,64 % уболівальників, котрі взяли участь у голосуванні. До п’ятірки кращих також увійшли воротар Сергій Пащенко, капітан команди Матео Сушич, півзахисник тираспольчанин Юрій Кендиш.

18 січня основний склад команди вийшов із відпустки, й гравці розпочали підготовку до нового футбольного сезону. У планах нашої команди є проведення двох навчально-тренувальних зимових зборів у турецькій Анталії. Перший розпочнеться в січні й закінчиться 12 лютого. Крім роботи над фізичними кондиціями, ФК «Шериф» проведе також і три товариські матчі – 3 лютого – з ФК «Широкі Брієг» з Боснії та Герцеговини, а 7 лютого підопічні Горана Сабліча поміряються силами з українським «Олімпіком» із Донецька. Завершаться збори для тираспольчан 11 лютого матчем зі словенським футбольним клубом «Мура».

З нинішнього 2019 року за тираспольчан гратимуть новачки команди – бразилець Леандро Рібейро та датчанин Патрік Педерсен, які поповнили команду наприкінці 2018 року.

Андрій   КРАВЧЕНКО.