Не старіють душею ветерани

У Слободзейському клубі «Ветеран» зимові свята за традицією відзначили новорічним вогником, який відбувся напередодні старого Нового року.

 Ветерани завжди з задоволенням відвідують свій клуб, де спілкуються  в колі своїх друзів,
у тому числі й з Л. Міщенком та Г. Настасенком, які вже переступили 90-річний віковий рубіж. Цього разу привітав присутніх депутат Верховної Ради Павло Шинкарюк. Він повідомив про те, що з нового року заробітні плати працівників бюджетної сфери й пенсії зросли на 7 %, зазначивши, що держава не залишає без уваги потреби та сподівання літніх людей і робить реальні кроки щодо їхньої підтримки. Павло Вікторович побажав ветеранам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, а також залишатися такими ж завзятими, дружними людьми з завжди молодою душею.

У виконанні хору ветеранів лунали улюблені пісні на тему зими й Нового року. Бібліотекар центральної бібліотеки В. Плакуча підготувала інформацію про цікаві факти святкування Нового року в різних країнах, а ветерани згадували новорічні вірші та пісні зі свого дитинства. Ну і яке ж свято без Діда Мороза і хороводу навколо осяяної вогнями лісової красуні.  Вечір у клубі, як і завжди, видався теплий та щирий.

Олег   НАСТАСЕНКО.