Лист від ветерана

Однією з форм зв’язку газети з передплатниками є листи в редакцію. Їхня кількість і зміст свідчать про довіру читачів до видання, про те, що вони цікавляться ним і водночас довіряють пропонованій нашими кореспондентами інформації. Листи ніколи не залишаються без відповіді, ми їх уважно читаємо, переймаючись роздумами читачів про минуле й поглядами на сучасність. Найбільш цікаві й актуальні дописи ми час від часу публікуємо.

Його написав учасник бойових дій, інвалід Великої Вітчизняної війни, шанувальник нашої газети Федір Платонович Філоненко.

Федір Платонович із вдячністю пригадує, що минулого року республіканська газета «Гомін» провела благодійну акцію, під час якої йому передплатили українськомовне видання. З травня й до кінця 2018 року щосуботи він одержував газету і з задоволенням читав її. За походженням він українець і добре розуміє мову свого дитинства. Ветеранові вже виповнилося 93 роки, він на сьогодні залишився один – дружина його, на жаль, уже пішла з життя. Зрозуміло, що самотньому Федорові Платоновичу складно і сумно, а газета для нього була б як віконце у світ. Отож він хотів би одержувати газету й цього року.

Колектив редакції прийняв одностайне рішення: передплатити Федору Платоновичу газету «Гомін» до кінця поточного року власним коштом. Читайте, шановний ветеране, ще довго-довго вашу улюблену газету, радійте добрим новинам і насолоджуйтеся мелодійною українською мовою.

Валентина   ОСАДЧУК.