Ювілейні медалі захисникам ПМР

Народ Придністров’я завжди буде вдячний захисникам республіки, які в 1992 році зберегли наше мирне життя і свободу під час збройної агресії Молдови.

Ми не перестаємо говорити їм слова подяки за те, що відстояли мир на нашій землі й усю республіку. У нашій державі продовжується нагородження кращих із них ювілейною медаллю «25 років відбиття збройної агресії проти Придністров’я». У Тирасполі на сьогодні проживає близько трьох тисяч захисників ПМР. В актовій залі столичної держадміністрації 14 березня відбулася чергова така церемонія. Зі словами вдячності до наших героїв звернувся заступник глави держадміністрації з питань житлово-комунального господарства Микола Обручков: «Хочу подякувати вам за героїзм і мужність. У той нелегкий час ви відстояли свою рідну землю, родину, близьких людей. Життя показало, що у нас є справжня держава, яка захистить свого громадянина».

У цей урочистий день нагородили близько 150 придністровців, серед яких були колишній міністр закордонних справ ПМР Валерій Ліцкай, один із перших керівників Центральної виборчої комісії Володимир Рябцев та інші мешканці Тирасполя.

Як зазначив Микола Обручков, такі заходи відбуватимуться й надалі.

Володимир   ДАНИЛОВ.