Співаємо – отже, живемо!

Під такою назвою пройшов звітний концерт народного хору «Червона гвоздика» в клубі «Ветеран» міста Тирасполя. У супроводі акомпаніатора Валерія Черги було виконано 10 пісень різної спрямованості й різними мовами.

«Я щиро дякую від імені колективу та від себе особисто усім гостям, які прийшли сьогодні в клуб «Ветеран» і підтримали нас своїми оплесками, добрими словами, побажаннями, вітаннями, квітами. Ми росли, ростемо і будемо рости, радувати вас своїми піснями!» – зазначила Парасковія Узун, керівник народного хору «Червона  гвоздика».

Колектив виступає на різних заходах: і в центральній бібліотеці, і у шпиталі ветеранів, а також у багатьох інших установах, куди їх запрошують.

«Сьогоднішній захід пройшов на гідному рівні. Було багато гостей та представників різних підприємств. Народний хор «Червона гвоздика», як завжди, підготував чудову концертну програму, яка дуже сподобалася нашим глядачам. Вони бурхливими оплесками зустрічали кожен номер», – зазначила Олена Голікова, завідувачка клубу «Ветеран».

У складі хору  на сьогодні понад 25 осіб: пенсіонери й ветерани, вчителі та швачки. Вони виконують пісні різної тематики: військові, народні, патріотичні. Створений хор «Червона гвоздика» 1976 року, а з березня нинішнього року ним керує Парасковія Узун.

 ІННА   КРИВОРУЧКО.