«Сімейний фестиваль» у Рибниці

У неділю, 8 вересня, компанія «IDC» спільно зі святковими агенствами організувала в Рибниці для дітей велике свято з нагоди свого 20-річчя – «Сімейний фестиваль». Рибничанам запропонували веселу шоу-програму з розіграшами призів, безкоштовні атракціони, ігри та квести, різноманітні майстер-класи та дворові ігри. 

Основне дійство розігралося на майданчику біля «Черепашки» (літньої сцени в Центральному парку). На самій сцені працювала команда аніматорів, яка зібрала багато зацікавленої дітвори різного віку. Діти жадібно ловили кожне слово ведучих, боялися пропустити чергове ігрове завдання. Конкурси були підготовлені, дійсно, дуже веселі й захопливі. Наприклад, гравцям пропонувалося виконувати такі команди: «Плескай!», «Стрибай!», «Стій!», а потім усе мінялося місцями й на команду «Стій!» учасникам потрібно було «плескати». Діти часто помилялися, плуталися, і тому виходило дуже смішно. Аніматори в яскравих казкових костюмах водили з дітворою хороводи, вони разом з учасниками (за умовами завдання) бігли і хапалися то за хлопця в картатій сорочці, то за дівчинку, одягнену в сукню в білий горошок. Щоб нагадати всім про організатора веселих заходів та урочистостей, проводився тематичний конкурс: пропонувалося зателефонувати за певним номером, і перші п’ять щасливчиків відразу ж одержували свої призи.

Великою популярністю у дітей користувався атракціон «Паровозик». Хлопчики з особливим задоволенням каталися на різних машинках. Не відставали від них і дівчатка, але все-таки вони більше поспішали на каруселі. Тим більше, що крім каруселей, які завжди працюють у Рибницькому парку, були привезені й установлені нові. Працювали також кілька батутів для дітей старшого віку й один – для малюків.

Розкидані по парку майстер-класи, фотозони, майданчики розвивальних і дворових ігор також були вщерть заповнені дітворою.

Ось дівчинка тихенько сидить і терпляче чекає, коли їй нанесуть блек-тату. Своїми «особливими» чарами вабив майстер-клас «мильні бульбашки». Хтось із дітей захопився виробами з паперу, а комусь накладали аквагрим. Дівчатка скакали на скакалках, звідусіль долинала музика, і різновікова дітвора бігала від одного розважального майданчика до іншого, від атракціону «Карнавал» до батутів і назад, і скрізь було чути веселий дитячий сміх.

Ігрова зона для найменших дітей зібрала навколо себе чимало відпочивальників, адже будь-кому, починаючи від дітей старшого віку і до їхніх батьків, а також бабусям і дідусям дуже цікаво та приємно спостерігати за тим, як спілкуються між собою та граються малюки.

Ось що розповіла нам учасниця «Сімейного фестивалю» Людмила Вороновська: «У нас двоє діток, Микола і Марк. Маркові три рочки, а старшому Миколі – сьогодні якраз виповнилося шість. І нам так пощастило, що наш іменинник, який дуже хотів покататися на паровозику, зміг здійснити свою мрію. Дуже сподобалася ігрова програма, каруселі. Хочеться подякувати компанії «IDC» за те, що вони подарували нашим родинам і особливо нашим дітям таке свято. До цих слів подяки, я гадаю, приєднаються і всі рибничани – від малого до великого. Хочу привітати компанію з ювілеєм, і ще раз подякувати від нашої сім’ї за можливість так чудово провести вихідний день».

Свято закінчилося, але життя продовжується, компанія «IDC» розвиватиметься й надалі, а в пам’яті жителів Рибниці надовго залишаться спогади про «Сімейний фестиваль» 8 вересня 2019 року.

Дмитро   ВЛАДОВ.