Усі на суботник!

За традицією, наприкінці серпня в усіх містах і районах ПМР відбувся загальнореспубліканський суботник.

Співробітники редакції газети «Гомін» щорічно беруть активну участь у суботниках, присвячених Дню народження республіки. 24 серпня в складі всього колективу ДУ «Приднестровская газета» вони чистили газони, підмітали тротуари, білили дерева та бордюри – робили все, щоб день народження ПМР зустріти в чистому і затишному спільному домі. Участь у такому суботнику, на думку «гомінчан», – це внесок кожного в загальну справу.

Коректор «Гомону» Валентина Осадчук підкреслила, що важливо підтримувати славетні трудові традиції. «Цього дня вся республіка нагадує великий будівельний майданчик. Ми з колегами нещодавно переїхали в новий кабінет. Сьогодні ми прибивали полиці, саджали та поливали квіти. Від правильно облаштованого робочого місця залежить і результат нашої праці».

За словами дизайнера-верстальника Руслана Додонова, такі заходи ще більш згуртовують колектив газети: «Приємно залучитися до цієї чудової традиції. Я завжди радий брати участь у суботниках. Спільними зусиллями ми робимо навколишній світ кращим і чистішим».

«Робота в колективі вимагає в будь-який момент допомагати своїм колегам. Якщо чисто навколо тебе, то чисті й твої помисли та вчинки», – висловив думку всього колективу кореспондент Олександр Зайчук.

Володимир   ДАНИЛОВ.