Шановні жителі Бендер! Вітаю вас з Днем міста!

Бендери славляться своєю багатою подіями історією та чудовими традиціями. Закладена ще в XVI столітті Бендерська фортеця є справжнім шедевром зодчества, пам’ятником культурно-історичної спадщини народу Придністровської Молдавської Республіки.

Бендерська земля пам’ятає людей, які її прославили. Їхні імена навіки закарбовані в літописі міста. Стіни стародавньої фортеці пам’ятають перебування в ній мандрівників, самодержців, полководців та воїнів, поетів і письменників. Сучасне покоління бендерчан має право пишатися самобутньою історією свого міста.

Примножуючи справи своїх попередників, бендерчани домагаються нових успіхів у промисловості, сільському господарстві, підприємництві, культурі та спорті. З року в рік Бендери стають кращими: реставруються історичні об’єкти, споруджуються нові будинки, облаштовуються парки та сквери. Відрадно, що небайдужі жителі міста постійно виступають з ініціативами з його перетворення, вони є гідним прикладом співробітництва громадянського суспільства і держави. Сучасні Бендери стали одним з найпривабливіших місць для гостей Придністров’я і самих придністровців.

Від щирого серця бажаю вам, шановні бендерчани, міцного здоров’я і добробуту, а місту Бендери – миру і процвітання!

Президент   В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ

Фото: http://president.gospmr.org/