Шановні тираспольчани!

Від щирого серця вітаю вас із 228-ю річницею Тирасполя, всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав погостювати й залишився назавжди, хто своєю працею зробив внесок у розвиток Тирасполя – столиці Придністровської Молдавської Республіки.

У цей день ми не можемо не згадати про героїзм і мужність захисників нашої Вітчизни, тих, хто відстоював свободу і незалежність у минулому, хто проявляє військову доблесть сьогодні, захищаючи нашу Батьківщину.

Багато наших сучасників, жителів міста, відзначені бойовими та трудовими нагородами. Їхні подвиги та звершення – зразок доблесті й відваги, мужності та героїзму, яскравий приклад життєвої стійкості й патріотизму для нас, для всіх майбутніх поколінь. Ми повинні пронести цю пам’ять через віки, передати її нашим дітям і онукам.

Нині Тирасполь – важливий політичний, науковий, економічний і культурний центр, одне з найбільш відвідуваних міст Придністров’я, в якому зосереджений значний потенціал культурних та історичних цінностей. Ми шануємо мудрі батьківські традиції, багатонаціональну культуру і духовність нашого народу.

На сьогодні місто динамічно розвивається, триває масштабна модернізація інфраструктури, поліпшення охорони здоров’я та соціального захисту громадян, розвитку освіти й культури. Та найголовніше наше багатство – працьовиті, талановиті й енергійні люди, які спільними зусиллями роблять його гарним, сучасним і квітучим.

Наше завдання – зберегти суспільну стабільність, закріпити досягнуті успіхи та продовжити подальше вдосконалення якості життя городян. Адже від копіткої праці, ініціативи та громадянської позиції кожного з нас залежить майбутнє нашого міста і всього Придністров’я.

Ми за правом пишаємося історією Тирасполя, сучасними досягненнями, віримо в його світле майбутнє.

Нехай наша столиця буде завжди квітучою та прекрасною, а життя кожного городянина сповнене добра, душевної теплоти, радості й посмішок.

Від щирого серця бажаю всім тираспольчанам щастя і здоров’я, любові та злагоди, успіхів у добрих справах і плідної діяльності на благо рідного Тирасполя!

Президент   В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ

Фото: https://novostipmr.com/