Шановні тираспольчани!

Від імені Верховної Ради ПМР і від себе особисто вітаю з 228-ю річницею від дня заснування славного міста Тирасполя!

Заснований понад два століття тому з ініціативи імператриці Катерини II, Тирасполь багатий цілою плеядою імен і подвигів синів і дочок, які зробили внесок у становлення і розвиток міста, нашої державності, духовності й культури.

Кожен прожитий рік привносить щось нове в імідж і життя столиці Придністров’я. На наших очах місто на Дністрі набуває все нових привабливих рис, оновлюється його архітектурний вигляд. Тирасполь прямує у майбутнє, і в цьому впевненому русі вперед є заслуга кожного трудового колективу, часточка любові й турботи кожного городянина.

Секрет привабливості столиці – в її героїчному минулому, у дружньому поєднанні національностей і культур, у відкритості та привітності жителів. Гостинність, миролюбність, доброзичливість, відкритість завжди були в крові у тираспольчан.

Упевнений, що старшому поколінню є кому передати свою любов до рідного дому, свою гордість за наше прекрасне місто. Яким буде Тирасполь, залежить від кожного з нас, від нашого ставлення до чистоти на його вулицях, до порядку навколо своїх будинків.

Бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, впевненості в завтрашньому дні, добробуту і процвітання. Любіть своє місто, бережіть його традиції, примножуйте його славу. Нехай кожен день столиці Придністров’я буде світлим, сонячним, наповненим яскравими барвами душевної теплоти, любові та щастя!

Голова Верховної Ради   О. В. КОРШУНОВ

Фото: https://novostipmr.com/