«Ромашковий рай» як знак любові й вірності

З року в рік усі школи республіки традиційно святкують День учителя. Нині через пандемію кожен навчальний заклад відзначив його по-своєму, незвично. От і в МОЗ «Маякська ЗОСШ ім. С. К. Колесніченка Григоріопольського району» поставилися до цієї події творчо.

Вранці кожного педагога зустрічали учні 10 класу і запрошували в «Ромашковий рай»: біля входу до школи на асфальті лежали великі ромашки, кожен педагог, наступаючи на квітку, зізнавався у вірності улюбленій школі й професії. Далі учителів чекало наступне випробовування – необхідно було признатися в любові до своїх учнів. У фойє школи кожному педагогу дарували атрибут дня: ромашку-брошку, зроблену руками колег і дітей. А підсумком пройденого шляху – «Ромашковим раєм» – було незвичне ворожіння – поздоровлення з Днем учителя: зриваючи пелюстку ромашки, кожен педагог знаходив на ній теплі та щирі, незабутні побажання.

Після уроків 10-й та 11-й класи за традицією вручили солодкий сюрприз усьому колективу. Своє поздоровлення і признання від талановитих випускників ми виставили відеороликом на шкільному сайті та в соціальних мережах, що порадувало як педагогів, так і батьків.

Декілька років поспіль наш депутат Верховної Ради Дмитро Огірчук в цей святковий день на знак поваги та пошани передає для колективу вчителів солодкий подарунок – величезний торт. Такий знак уваги вчить нас, молоде покоління, не забувати свою школу, залишатись їй вірними протягом усього життя.

Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас зі Всесвітнім днем учителя! Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, вірність улюбленій справі та любові до нас – ваших учнів! Бажаємо міцного здоров’я, наснаги, радості від вашої нелегкої праці та всіляких удач в особистому житті! Нехай вас оточують повага та любов, добродушність і милосердя, життєрадісність і наша вдячність!

Учні 11 класу МОЗ «Маякська ЗОСШ ім. С. К. Колесніченка

Григоріопольського району».

Авторское фото.