Звернення до читачів

Настав прохолодний і похмурий листопад, але редакція газети «Гомін» прагне скрасити й залишок осені, й настання холодної зими приємними новинами для вас. Дорогі друзі, хочу, щоб ви знали: ми надзвичайно цінуємо і поважаємо своїх читачів. Сподіваюся, що ви це помічаєте, коли гортаєте сторінки «Гомону». Прагнення до оперативності (ураховуючи наш одноразовий суботній вихід з друку), об’єктивності й інформаційної актуальності є пріоритетними для колективу редакції. Наші кореспонденти враховують той інформаційний бум, який нині буквально «вивалюють» на читачів і слухачів, і щоб ви, шановні, не розгубилися в цьому потоці, готують для вас інформаційні новини перевірені, достовірні й аналітичні, з авторитетним коментарем.

Хочу нагадати, що однією з форм зв’язку газети з передплатниками, тобто з вами, наші шановні читачі, є листи в редакцію. Їхня кількість і зміст свідчать про вашу довіру до нашого видання, про те, що ви цікавитеся ним і водночас довіряєте пропонованій нашими кореспондентами інформації. Повірте, листи ми уважно читаємо, переймаючись вашими роздумами про минуле й поглядами на сучасність. Найбільш цікаві й актуальні дописи ми час від часу публікуємо.

Щодо планів на наступний рік, запевняю, що робитимемо все для того, щоб не розчарувати вас, а навпаки, підтримуватимемо живим українським щирим словом. Планів є багато, але, чесно зізнаюся, я хвилююся, тому що відчуваю відповідальність перед вами. Ми збережемо обов’язково наші добрі традиції, є й нові ідеї, які хотілося б втілити в життя. В газеті буде місце й авторським виступам, і тонким ліричним відступам. Ви знову зустрінетеся на сторінках «Гомону» з добре знайомими вам авторами. Мабуть, і нові імена з’являться. Хотілося б при цьому і вашу думку почути, щоб максимально урахувати зацікавленість читачів у тій чи іншій інформації.

Якщо у вас є чим поділитися: роздумами, творчими проектами тощо – пишіть нам на звичайну пошту, і на електронну: м. Тирасполь, вул. Манойлова, 28; gomin130@mail.ru. Звернутися в редакцію можна й за тел.:

0533 74732; 0533 91156.

Хочу нагадати вам, що передплата на «Гомін» не припиняється ніколи. Нині ж її можна оформити на 2021 рік усього за 62 руб.16 коп.

Дні передплатника супроводжуються ще й приємними сюрпризами у вигляді безпрограшної лотереї. Так ми теж висловлюємо вам свою подяку за увагу до нашої роботи.

Передплачуйте газету Гомін», гортайте з задоволенням її сторінки, а ми продовжимо інформувати вас про становлення і розвиток нашої держави, про розвиток української мови на території Придністров’я.

Любов   ФЕТІСОВА, головний редактор республіканської газети «Гомін».

Фото:https://tv.pgtrk.ru/