СТОЛИЧНА ГАРЯЧА ЛІНІЯ ЖКГ

У столичній держадміністрації закликають своєчасно повідомляти про аварійні випадки в єдину диспетчерську службу.

Заступник глави держадміністрації Тирасполя з питань ЖКГ Микола Обручков регулярно звертається до керівників комунальних підприємств з проханням про те, щоб про аварійні випадки вони повідомляли в диспетчерську службу своєчасно, а не після того, як необхідні роботи будуть ними виконані.

«Деякі підприємства забувають повідомити про аварію або роблять це постфактум. Зрозуміло, що вони намагаються своєчасно усунути її, але люди телефонують у диспетчерську службу, запитують, що сталося, а диспетчер не в курсі справ», – зазначив Микола Обручков.

Громадяни звертаються до фахівців з різними проблемами й питаннями, більшість яких пов’язана з освітленням, опаленням, ненормативною температурою гарячого водопостачання, капітальним ремонтом, оплатою комунальних послуг тощо.

У деяких випадках громадянам необхідна звичайна консультація, наприклад, щодо оплати за комунальні послуги або інформація про терміни завершення ремонту в багатоквартирному будинку. Іноді жителі міста телефонують на гарячу лінію не тільки з питань комунального комплексу. Однак жоден дзвінок не залишається без уваги, тому що такі звернення теж фіксуються і перенаправляються у відповідні відомства.

Нагадуємо номер єдиної міської диспетчерської служби – 0 (533) 9-55-55. Будь-який житель Тирасполя може зателефонувати й залишити своє зауваження, скаргу або подяку з будь-якого комунального питання.

Столична диспетчерська служба працює в будні дні з 8:00 до 17:00. Якщо аварія трапилася в неробочий час, можна зателефонувати на гарячу лінію будь-якого з підприємств, по лінії якого вона сталася:

ДУП «Водопостачання та водовідведення» – 0 (533) 9-35-41;

МДУП «Тирастеплоенерго» – 0 (533) 6-09-10;

ДУП «Єдині розподільні електричні мережі» –0 (533) 9-47-46;

ТОВ «Тираспольтрансгаз-Придністров’я» –0 (533) 7-42-69.

  Анастасія   КАСИМ.