Нам – двадцять дев’ять!

Начебто не так і багато, але якщо проаналізувати, то наша газета тільки за останній рік подолала досить довгу інформаційну дистанцію, адже щотижневий випуск «Гомону» всебічно висвітлює всі сторони життя придністровського суспільства і держави.

Увесь 2020-й був присвячений 75-річчю Великої Перемоги та 30-річчю заснування Придністровської Молдавської Республіки. Крім того, ми запропонували нашим читачам і нові рубрики: «Точка зору», «Літературна вітальня», «Шпаргалка для батьків», «Навколо головних тем». Судячи з листів та відгуків, новації їм сподобалися, тому на досягнутому ми не зупинятимемося, плануємо розвиватися, вдосконалюватися, пропагувати здоровий спосіб життя, любов до ближнього, патріотизм, формуючи таким способом позитивний образ нашого Придністров’я.

Вважаю діяльність рідної нам газети успішною завдяки її творчому колективу. Упродовж багатьох років функціонування українськомовного видання над його випусками працювали високопрофесійні кореспонденти, верстальники, перекладачі, коректори. Це люди, гаряче віддані своїй справі. Вони твердо переконані в тому, що «Гомін», висвітлюючи життя республіки, творить її історію. У цьому вони вбачають свою місію. Співробітники редакції постійно спілкуються зі своїми читачами –особисто, телефоном, у листах або в соціальних мережах, знайомляться з їхньою думкою про газету та її публікації. Редакційний колектив цілеспрямовано працює над реалізацією побажань передплатників тижневика. Тому в газеті з’являються нові рубрики й теми, журналісти пропонують читачам  інформаційні замітки, нариси та замальовки, інтерв’ю та огляди.

Кожен випуск чергового номера газети стає для колективу визначною подією. Ми всі з нетерпінням чекаємо суботи, щоб потримати в руках свій інформаційний продукт, який пахне друкарською фарбою, – наш «Гомін».

Я впевнена, що використовуючи інтернет-ресурси, ми з таким працездатним колективом найближчим часом зробимо нашу газету ще більш популярним виданням у Придністров’ї та за його межами. Сподіваюся, що новий 2021 рік принесе нам чимало успіхів і, безсумнівно, додасть любові читачів.

З днем народження газети «Гомін», шановні колеги та дорогі читачі!

Головний редактор

Любов ФЕТІСОВА.

Фото автора.